Sidor

fredag 21 juli 2017

Rymningsbelägna ungar

I min enfald trodde jag faktiskt att dessa ungar skulle ta lite längre tid på sig när det gäller utvecklingen. Men se, där hade jag fel så det smällde om det. Det började ju smått redan när dom blev lite bättre. Att försöka ta sig ur bolådan för att komma upp till mig. I morse när jag höll på att förbereda inför bad av dom så hörde jag pip från vardagsrummet. Katherine var ute på spaning, dom andra 3 hängde över kanten och var precis på väg att komma över, Stefan hann innan jag var framme. Så det där med att förbereda bad kunde jag bara glömma för tillfället. Ut i förrådet och få ihop något snabbt. Detta var liksom inget som jag hade räknat med. Hade bara tänkt flytta bort deras bolåda efter badet så jag skulle ha plats när Ziras förlossning startar. Men nu har dom ett nytt ställe, ingen kartong och högre väggar. Vilket dom verkar vara nöjda med.

Igår badade jag Elena. Hade henne under varmt vatten upp till hennes bringa, tänkte att om jag masserade och så, tillsammans med det varma vattnet så skulle hon kanske bajsa. Nädå, ingenting kom. Hon var i badet i 30 minuter. Sen torkade jag bort det värsta blöta. Efteråt var det var dax för fönen att arbeta. Kan inte göra allt på själv på samma gång så mamma fick sitta med den riktad mot Elena. Jag trodde att det skulle bli vilda protester. Med allt. Men ingenting. Elena mådde bra, hon spann och när hon fönades så somnade hon. Just det, måste ju berätta att hon har samma spinnljud som pappa Tussen. När det är så där riktigt skönt så låter det nästan som hon var på väg att snarka. Hade väl för avsikt att bada dom andra igår också. Men jag orkade inte. efter Elenas bad var jag helt slut och var tvungen att gå och lägga mig. Så jag badade alltså dom andra idag. Fast inte så länge, var inte ute efter att få dom att bajsa, var ute efter att få dom rena. Både Damon och Katherine har ju slabbat så med maten. Och jag har väl torkat. Men såg igår att jag nog skulle ha använt mig av en blöt handduk. (skyller på tröttheten) Båda har typ haft en fläskläpp där nere. Så lite på grund av det såg jag inte det, trodde det var sårskorpa. Hur som helst så lossnade ju det när jag badade dom då jag även tvättade ordentligt i ansiktet.  Katherine har också fått en reva vid näsan och den sårskorpan försvann också vid badet. Nu har jag smörjt lite vaselin på så att det håller sig mjukt allt. Rena blev dom iallafall. Damon var verkligen i behov av ett bad då han ett par gånger har blivit nerkissad av någon av dom andra. Dagens vikter på dom  är
Damon 241g +9g
Stefan 275g +14g
Elena 315g +16g
Katherine 229g +18g

Imorgon är det meningen att Zira ska få sina bebisar. Och jag är nervös. Tror i och för sig att allting kommer att gå bra. Hon har under dagen varit nära mig hela tiden. Och jag har sett en del förvärkar. Men jag tror alltså inte att dom kommer förrän i morgon. Det som gör mig nervös är ju att här finns 4 bebisar till som behöver matas. Hur jag ska klara av allt det vet jag inte. Men jag får ta det som det kommer. Får väl ge dom mat när jag ser att det börjar dra ihop sig för Zira. Sen sover dom ju iallafall 4 timmar. Mamma kan visserligen hjälpa mig men jag blir bara irriterad på henne. Så helst vill jag inte ha henne här alls. Jaja, vi får se hur det går. Har tagit några bilder, ni får ta det som det är. Vill ändå visa upp dom nu när dom börjar bli så pass pigga.



Damon











Stefan










Elena


















Katherine






Här fick dom vara medan jag snickrade. Lite väl stort tycker jag





Och just nu bor dom här




Dagens leverans. Har beställt extra till dom, det kommer att behövas. Igår fick jag hem 6 burkar KMR. Undrar om det räcker?!


3 kommentarer:

  1. Jag brukar köpa Hills a/d, i/d mat när det krisar sig.

    SvaraRadera
  2. Du är super duktig. Och dom är så knubbiga och fina

    SvaraRadera
  3. Du är så duktig! Förstår att det är jobbigt! Har varit med om liknande med valpar! �� Tur att du är så erfaren!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck