Sidor

söndag 16 juli 2017

Öppna ögon

Igår kväll fick jag bilder från Mia på bebisarna. 3 av dom hade öppnat sina ögon. Och då började jag gråta igen. Jag missar ju allting sådant, älskar ju att få vara med deras utveckling. Så jag frågade om jag fick komma idag på förmiddagen och ta några bilder. Ville även försöka ge dom ersättning för dom går inte upp i vikt som jag önskar.

Dom ligger vid sin amma och allting är ju ok. Men sen vet jag inte om dom ligger där och bara suttar lite och sen sover. Så jag fick faktiskt i dom alla över mellan 3-4 ml och dom var så mätta att dom rapade och fick hicka efteråt. Höll på att somna i slutet när jag gav dom mat. Har bett Mia ge dom var 3:dje timme under dagen och kanske imorgon för att se om det ger resultat. Har bestämt att ge dom babymat när dom fyller 2 veckor. Smakportioner under den veckan och sedan öka.

Ingenting känns normalt just nu. Jag vet knappt vilken dag det är. Är trött hela tiden och sover ett par timmar mitt på dagen och lyckas sova hela natten. Även om jag vaknar av att jag har mardrömmar. Känner att jag måste ta mig själv i kragen, har ju en del som jag måste orka med till nästa helg. Jag hade ju tänkt lägga ett eget inlägg på Sarah idag som fyller 5 månader. Men hon får vara med här istället också. Tog lite bilder igår mellan regnskurarna, fick dock bara en bild på henne. Idag väger hon 2490g och har under månaden som gått ökat med 391g. Hon är världens goaste tjej. Hon och Tussen är bundisar och ser hon inte Tussen ropar hon på honom.. Och Tussen har ju blivit bebis på nytt så dom springer här och leker. Och så tvättar dom varandra. Vad Tussen gör det gör Sarah. Och Tussen ligger hos mig så snart jag själv sätter mig till ro. Så då kommer Saran också. Så även hon har blivit en äkta knäkatt. För även om inte Tussen är hos mig kommer hon och lägger sig så. Zira har dom senaste dagarna varit irriterad, gissar på att hon tycker att det är väldigt jobbigt med magen nu. Hon fräser åt både Tussen och Zira och går dom för nära henne försöker hon ge dom en lavett. Hon fäller ju nu jättemycket och jag är och drar bort det lösa varje dag. När jag gjorde det igår och var klar och skulle klappa magen blev hon sur på mig också. Så det känns bra att dom snart kommer.


Sarah 5 månaderSå här bakifrån ser hon inte så tjock utSyns mer när hon lägger sig ner


Massor av päls, bilden nedanför med en tändare mitt i så ni förstår hur mycket det är


Se där ja!!! Tussen får vara med idag 
Plockade mina vinbär igår. Första bilden är bara från 1 buske. Förra året fick jag ihop 2 lite, detta året 3½ liter. Så jag har gjort saft på det som blev.Damon som var lättast att fota idagBilderna under är efter att han fick ersättning och har blivit blöt.

Stefan, en liten pipis, ville inte alls så sm jag villeElenaKatherine som inte har öppnat sina ögon än

2 kommentarer:

  1. Sötnötar!
    Damon är väldigt fin och Stefan kommer inte långt efter😍😉. Handlar säkert mer ombilderna än själva katten.
    Fina hela högen!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck