Sidor

söndag 2 juli 2017

Phoebe dag 62

Det känns bra att skriva att  Phoebe har gått in i dag 62. Känns bra att dom är kvar inne i magen, då har dom  större chans att överleva. Men jag längtar som sjutton efter den dagen som dom kommer så att den här perioden är över. Tror nämligen att Phoebe kommer att må bättre när dom är födda. Trots att veterinären har sagt att medicinen Phoebe får nu inte skadar ungarna är jag ändå lite orolig. Jag hoppas verkligen att alla är fina och friska. Och det ska bli spännande att se om det är 4 som dom har sagt, eller om dom har missat en bebis och det blir 5 som jag tror med tanke på hennes viktuppgång. Men bebisarna är nog stora, det har känts så när jag har känt dom röra på sig. Sedan förra inlägget när hon var så dålig ( alltså igår) och jag egentligen inte visste varför hon andades så hårt, förvärkar trodde jag, så tror jag ännu mer på att det var förvärkar idag. För hon har alltså varit bra sedan dess.

Som dom flesta redan vet så är jag ju lite av ett kontrollfreak när det gäller just mina dräktiga tjejer. Det ska vägas, det ska kännas på mage. Och så här innan förlossning så lämnar jag dom aldrig ensam. Kollar stup i kvarten på hur dom mår, känner på magen hur bebisarna rör på sig och så vidare. Phoebe bor ju hos min mamma så det blir inte lika mycket som om hon hade bott hemma. Men jag är ju där varje dag och ser till Phoebe, ibland flera gånger om dagen. Jag har svårt att sova hos någon, även hos min mamma. Men jag bor ju vägg i vägg med henne och det tar mig 30 sekunder att gå in där. Jag är ju vaken och uppe flera gånger varje natt så sedan 2 nätter tillbaka är jag inne där varje gång jag vaknar. Måste ju ha lite koll...eller hur? Jag och mamma är väldigt lika när det gäller sömn, hon är också uppe flera gånger varje natt. Och även hon hör minsta lilla ljud. Så om det skulle vara så att Phoebe får för sig att föda så är jag alltså där snabbt om det nu skulle hända att jag är inne hos mig. Fast på onsdag kommer jag att ha extra koll. Kommer att ta min egna kudde och täcke och sova på soffan.

Bilderna på Phoebe är tagna nu på morgonen. Hon ligger jättemycket nu. Bebisarna lever rövare där inne. När hon reser sig för att gå så är det knappt ½ meter så lägger hon sig igen.

2 kommentarer:

  1. Jag hoppas allt kommer att gå bra. Kram

    SvaraRadera
  2. Kan det vara så att hon tycker att det är för varmt att det är därför hon flämtar ? Greta gick ju upp så mycket och hon flämtade rätt mycket. Det är ju enda sättet att svettas på och genom trampdynorna. Skönt att hon mår bra nu

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck