Sidor

lördag 8 juli 2017

3 dagar

Idag är bebisarna 3 dagar. Varje morgon som jag går in till mamma är kanonjobbig, jag vet aldrig vad som väntar mig. Är så rädd att någon av dom inte lever. Men även idag är alla vid liv, dom kryper omkring i bolådan. Phoebe hade tagit ut en av dom igår. Tog Stefan till köket där mamma stod och lagade mat. Liksom:
-Du ska vara med oss, inte här!
Jag är lika imponerad varje gång när en hona blir mamma för första gången. Dom vet precis vad dom behöver göra. Mata dom, tvätta dom. Och som när dom föddes, veta vad som behöver göras. Tycker Phoebe är superduktig mamma och är en hona som jag gärna skulle vilja ha mer bebisar på. Men, jag tänker inte utsätta henne för en till dräktighet, hon kommer att kastreras lagom tills bebisarna flyttar.

Jag har försökt ta bilder på dom nu på morgonen. Men det är stört omöjligt. Tar jag upp dom så reagerar Phoebe direkt. Och jag vill verkligen inte stressa upp henne. Så det blir en massa bilder när dom är i bolådan. Det här med att ta bilder är stor hjälp för mig när det gäller det här med färgerna. När blixten kommer på dom så ser jag mer. Och idag såg jag vad jag inte såg igår. Det är nästan omöjligt för mig. Igår skrev jag ju att den ena honan, Katherine "bara" är svartspotted. Igår syntes det inte alls så tydligt som idag. Och jag är inte det minsta säker på min sak, kommer att slänga upp frågan på FB för att få lite mer input om vad andra tror. MEN, alltså. Jag tycker att det ser ut som att Katherine trots allt är padda. Det röda har kommit fram jättemycket bara på 1 dag. Elena har ju mer fläckvis, men Katherines röda flyter liksom ut mer ihop med det andra. Och jag är heller inte riktigt nöjd med mitt val om båda tjejernas färg.

I början, fram till igår, så såg dom ut som att färgen skulle vara svart. Men jag vill ta  mig sjutton ha dom till choklad. När jag fotar med Damon som jag är 100% säker på är svartsilver så ser jag stor skillnad på färgerna. Och när jag fotar dom tillsammans så syns det hur tydligt som helst. Jag brukar inte vara osäker på färgerna men nu är jag faktiskt det.Och även du som läser och inte kan något om färger ser med all säkerhet också skillnaden. Eller vad sägs om dessa 2 bilder? Damon till höger och Katherine till vänster. Även ni som kan era färger, vad säger ni?

Glömde ju vikterna idag. Ingen av dom ville ha ersättning idag.
Damon 152g +16g
Stefan 153g +19g
Elena 148g +21g
Katherine 149g +21g





Duktiga mamma Phoebe med sina små





Elena




Elena är till vänster, Katherine i mitten och så Damon



Och nog ser väl tjejerna ut att vara choklad?





Katherine, man ser det röda tydligt idag. Och jag lovar, det syntes inte så mycket igår









Tjejerna är så lika så jag vågar mig inte på att säga vem detta är men jag tror att det är Katherine, tog ju massor av bilder på henne







Och då ska detta vara Elena







-Släpp ner mig omedelbart bums. Stefan protesterar




-Så där ja!!!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck