Sidor

fredag 30 januari 2015

Mini i löp

Nädå, hon har inte gått i löp igen. Men igår eftermiddag började hon låta konstigt i alla fall. Löp var min första tanke. Sen trodde jag att hon kanske skulle spy. Gick för att se till henne. Och vad jag ser är att hon kommer med en mus i munnen (leksak alltså) och så ropar/kallar hon med stängd mun. Detta är något som jag har sett hos mina honor tidigare som har bebisar. Dom kallar på ungarna med leksak i munnen för att dom ska komma och leka. Mini har aldrig gjort det tidigare och jag vet fortfarande inte varför hon gör det nu. Har gjort det någon enstaka gång under förmiddagen idag också.

Det fick bli en bakdag igår. Kom iväg till tippen, det gjorde jag. Men bara en runda. Totalvägrade köra en andra gång då bilen slirade flera gånger den rundan som jag tog. Och det som är kvar till tippen kan jag ju ta en annan dag.

Istället bakade jag bullar och kärleksmums. Fast jag ångrade mumsen. Tog en annan variant som gjorde att det skulle bli mer åt kladdkakehållet. Finns säkert någon som tycker om den. Men var lite irriterad över detta. Sugen på kärleksmums ju. Så jag bakade en ny sats i morse. Fuskar med maten gör jag. Blir inte så hungrig när man har tagit ett par bullar. Dessutom så är det inte så roligt att laga mat till sig själv.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck