Sidor

tisdag 20 januari 2015

Mini 3 veckor

Och vad ska jag skriva nu då tycker ni? Ja....jo.....Kattungar väntas om allting går bra :) Har ju tyckt redan tidigare i veckan (även förra veckan) att hon har fått lite hallontuttar. Och idag när jag var iväg en sväng med Lena så bad jag om hennes hjälp också...och hon tyckte också att dom var röda och mer markerade. Så nu bestämmer jag att Mini har bebisar i magen som ska komma första veckan i mars...den 5 mars tror jag det blir.

Veckan som har gått för Mini har väl kanske inte varit den bästa. När jag vägde henne häromdagen så hade hon gått ner lite över 100g. Efter vägningen igår så hade hon gått upp allt det och några gram till. Och fram till idag har hon återigen gått ner. Hur hon lyckas vet jag inte . Matglad har hon ju alltid varit men det är nästan värre nu Och under dagen så spydde hon för första gången....tror hon mår lite illa just för att hon är dräktig.
Idag väger hon 4149g Ingen spännande siffra då jag hade hoppats på en ökning men hon har istället går ner 1g på 1 vecka. Men som sagt, det har pendlat upp och ner denna veckan. Och hon har inte visat att hon skulle kunna vara på väg in i löp igen. Men.....hade alltså önskat att hon hade ökat mer i vikt.

På bilderna i dagens blogg är Mini 3 veckor :)


2 kommentarer:

  1. Jaa hurra å grattis sötMini och syrran.. Nu hoppas vi på en skitsnygg lilapadda som jag kan köpa och då skall hon vara snygg men det där vet du ju. Pöss på er

    SvaraRadera
  2. Klar att det ska bli små minisar nu!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck