Sidor

lördag 10 januari 2015

Katastrof

Veckan som har gått har varit lite av kaos för mig och min kropp. Hade jag kunnat hade jag kört kroppen till soptippen. Men det skulle inte funka för det mesta går ju till återvinning där. Och det är inte så mycket av min kropp som går att återvinna. Min värk har ökat med 150% känns som att det även är inbakat tiden i Spanien som jag inte hade ont. Massage, gel och värktabletter har stått på schemat. Men idag...just nu känns det lite bättre. Förhoppningsvis blir det bara bättre nu. Men innan det blir bra så är jag väldigt off och osocial...orkar helt enkelt inte. Värken stör min sömn så jag går och är konstant trött.

Igår kväll fick vi samtal från Spanien om att  våra saker var lastade och kommer hem till oss på måndag  eller tisdag. Känns nästan som julafton igen och veta att man ska packa upp allt. Som vi har längtat.

Mini har ändrat sig till sättet totalt. Hon var väldigt kelig och skulle vara med redan tidigare. Men nu är hon verkligen som ett plåster på mig. Känns lite så där just dessa dagar....hon kan ju faktiskt gå in i löp igen. Precis som tidigare dräktiga honor har hon visat lite extra intresse för att tvätta sig där bak och kuttrar...lite som att hon skulle kunna vara på G in i löp alltså. tidigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck