Sidor

lördag 10 mars 2012

Tapetsering igen

I onsdags så bestämde jag mig för att ta och börja tapetsera i datarummet. Kände mig lite utvilad efter utställningshelgen och att bara sitta och inte göra något.....ja ni vet....det funkar inte hos mig. Jag blir bara tråkad då. Så ut med allt i rummet som jag kunde ta ut och påbörja spackla. Lagom att jag var klar med allt så var det torrt och jag kunde börja tapetsera. Jag gick och sov först när klockan var 3.30 Inte för att jag höll på så länge med att tapetsera utan alla dessa förgrymmade sladdar till datan. TROTS att jag märkte alla så blev det fel och det berodde på att jag var trött och när jag var på väg att bli klar med allt så skulle jag fixa sladdarna riktigt så dom inte syntes. För att det inte skulle bli ett ormbo så tog jag ut alla och började dra åt alla håll och kanter. Och glömde. Jaja.....jag fick iallafall ihop det. Här finns nu inte heller en enda sladd utmed socklarna, allt är gömt i kabelgömmor. Och det är ju så jag vill ha det, särskilt med tanke på kommande kattungar.

Jag blev supernöjd med resultatet. Dessa tapeter var lite dyrare än dom andra, 99:-/rullen. Att jag köpte dessa beror främst på att dom andra som var billiga redan hade tagit slut när jag var där. Kvar fanns fortfarande dom gröna som jag har i hallen men jag ville inte ha likadant här inne.
Kurt var med hela tiden och han var så duktig, han varken hoppade upp på tapetbordet eller började äta på limmet :-) Att han fick vara med beror på att jag inte ville riskera att han börjar strila bara för att det är något nytt här, och dessutom så möblera jag om. Och han har visat att han gillar läget :-)




Nu ska bara dörrlisterna målas också. Men det får jag ta efter helgen när jag inte har så ont.





Denna hyllan är tänt att den ska hamna i förrådet men den är för tung för mig att bära på. Så Benny får hjälpa mig sedan. Det vill säga om jag hittar utrymme till allt som finns inne i den. Men jag kommer nog på en lösning :-)




Här kan du se en bild på hur det såg ut innan



2 kommentarer:

Här kan du lämna dina tassavtryck