Sidor

tisdag 27 mars 2012

Längtar efter bebisar

Jag är så bebissjuk så det gör ont i kroppen. Känns nästan som om jag har abstinens. Har tillbringat flera kvällar nu med att titta på mina gamla videoklipp som jag har på YouTube......och som ni vet....det är mååååååånga :-) Imorgon är det 1 vecka sedan Luna kom hem från Eddie.......vägning....spännande att se om hon har gått upp något.


Idag har jag faktiskt nästan varit produktiv, jag har gjort vårfint ute på trappen. Har planterat påskliljor och penséer, även mina blå porslinskatter har kommit ut. Och igår så gick jag runt och plockade upp allt ris som jag hade runt här och plockade lite i rabatterna. Det går inte att låta bli nu när det är så härligt ute. Har också gjort fint ute på altanen menj ag är inte klar där än. Väntar på att Benny ska få iordning taket. Imorgon ska ajg iallafall åka och köpa torkvinda och stoldynor. Sen får jag se om Benny också kan få klart med trallen utanför altanen så att jag kan ta ut möblerna.

Månaden som kommer så är det ganska så fullt för mig. Till helgen så fyller Mia 40 år så vi ska dit och gratta henne på söndag. Helgen därefter ska jag få främmande. Helgen 13-14-15 ska jag med på WCF:s årsmöte i Uppsala och vara där hela helgen....alltså utan katter. Helgen därpå är det kattutställning i Gislaved. Helgen därpå igen är det styrelse/medlemsmöte på lördagen och på söndagen ska jag till Jönköping hela dagen på uppfödar seminarium.









2 kommentarer:

  1. Så mysiga videos!! ;)...längtar oxå så jag håller på att dö!!
    Psst!...Uppfödarseminariet är på Lördagen(28/4), du har skrivit sön.....//Kramizzzzz

    SvaraRadera
  2. ååååååååååå de är olagligt söta

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck