Sidor

lördag 24 mars 2012

Kåta till utställningen

i Uppsala. Ja......det lät ju kanske inte som världens bästa överskrift, men så är det. Jag har idag sytt en kåta, ja två stycken till och med. Och det är dom som jag ska ha med mig till utställningen i Uppsala och även till Tyskland. Detta då SNRF inte har det likadant på sina utställningar som vi. Man får bara ha sidstycken och tak. Burarna är satta enkla, den ena sidan ska besökarna vara på och den andra vi utställare.

Redan i höstas när jag skulle på utställningen i Nyköping (som blev inställd) ringde jag och pratade med Wiveka om detta. Jag vet ju att Fjodor måste kunna få vara ifred och då måste jag ju kunna ha något slags skynke till honom. Det gick så långt i mitt samtal med henne att jag började lipa för att jag var så besviken. Hon sa då att jag kunde ju ha vad jag ville inne i buren......så det är alltså därför jag har sytt dessa kåtor. Det blev 2 så det är likadant. Tycker ju att även Priscilla och Olivia ska kunna gå undan om dom vill.

Dom är höga, men det har en anledning. När dom lägger sig i den ska det kunna pösa ut åt sidorna. Fjodor kommer lätt att få plats och likaså kommer bägge tjejerna att få plats där. Fast dom var inget kul att sy för jag visste inte riktigt hur jag skulle få ihop dom. Vill ju ha en botten som "andas" så det inte blir för varmt för dom. Jaja....vi får väl se om dom kommer att användas av katterna.





1 kommentar:

  1. om inte annat så ser det ju dj bra ut. Vlken käck ide Lotta

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck