Sidor

tisdag 6 mars 2012

Slappa dagar

Allt sedan vi kom hem i söndags så har vi, alltså jag och katterna inte gjort annat än slappat. För som vanligt, sover jag så sover dom. Gärna tätt tätt intill mig, speciellt Priscilla. Igår gjorde jag inte många knyck....sov mest hela dagen, emellanåt så var jag ju och tog lite kaffe och satt vid datan. Det har faktiskt varit detsamma idag ända fram till lunchen....känner mig lite piggare. Kurt är ute på altanen och njuter av det fina vädret, tjejerna njuter av att få ligga här i hans rum. Vet inte varför men alla mina katter gillar detta rummet speciellt mycket.

När det gäller Kurts knölar på magen så har dom växt under helgen. Inte så kul. För inna helgen så hade dom ju blivit mindre. Jag har ju tyckt att det ser ut som mjölkstockning och jag har smörjt honom med olivolja på magen. Fram till idag har det gått ner lite igen, men inte alls så som jag hade trott ifall att det var mjölstockning. I fredags precis innan jag åkte så kom posten och med där var det info om detta från min veterinär. Hon hade luskat lite och skickade mig några infoblad om det. Vi får se vad det är, han ska med till veterinären imorgon iallafall när jag ska dit med Fjodor och Priscilla för rabiessprutorna.

Här kommer några bilder på Priscilla och Olivia. Luna vägrar vara med idag, Kurt tog jag på men dom blev inte bra i färgen och Jamie tar jag inga bilder på.

Priscilla







Olivia













Bägge tillsammans myser :)

1 kommentar:

  1. Hej Lotta
    Sista bilden måste bara in till brittligans fototävling!!! Dom är ju underbara!!!!!

    Kram

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck