Sidor

torsdag 9 januari 2020

Sömnlöst

Jaha, då sitter jag här vid köksbordet igen. Helt omöjligt att somna. Är ju alltid så kvällstrött, har varit det innan all medicin också och brukade  sova rätt så gott redan vid 22-tiden ifall jag orkade hålla mig uppe så pass. Tidigare ikväll så tog jag mina sömntabletter, men dom hjälper alltså inte något alls idag. Är trött, tro inget annat. Men det är alltså helt omöjligt. Så jag tänkte att jag skriver väl av mig lite och så testar jag om en liten stund igen.

Tankarna maler runt i huvudet på mig. Mitt senaste "tillskott" i alla dessa tankar gör mig tokig.Vad tanken är? Jo, den tanken är att "Tänk  om jag inte vaknar imorgon bitti, dör helt enkelt i sömnen"
Alltså, jag vill verkligen inte dö än. Och jag ger så klart inte upp. Men mina tankar kan jag inte styra alls nu. Även om jag inte vill så tänker jag massor omkring detta. Om döden alltså. Javisst vet jag att vi alla ska dö en dag, även jag. Det är bara det att jag vill inte det än.


Jag tycker att jag har klarat allt det här skitbra. Jag har gråtit så tårarna har tagit slut (ni förstår vad jag menar) Jag har skrikit och varit förbannad. Jag har tjatat om det till var och en som har frågat. Och just det här med att tjata/prata/ om allt har hjälpt mig massor. Jag är glad över att jag är en så öppen person och dessutom gillar att prata.

Nästa vecka är det ju dax för en ny behandling,min 3:dje. Jag kommer även denna gången att vara kvar på sjukhuset under dom 3 dagarna som behandlingen är. Men denna gången frågade inte jag om det utan dom tyckte att jag skulle vara där så dom hade lite koll på mig. Detta för att man brukar bli sämre för varje behandling. Hittills måste jag väl säga att jag trots allt mår bra. Biverkningarna med illamående och ont imagen kurerar jag med tabletterna som jag har fått mot just det. På tisdagen ska jag ju även skiktröntgas och prata med läkaren innan dom startar behandlingen. Och då tänker jag minsann fråga om det finns minsta chans till att kunna bota min cancer. Dom har dom ju sagt att den inte går att bota. Men jag ger alltså inte upp.

Denna omgången kommer jag ju också att få lite besök så det blir väl lite fika och tjat. På tisdag kommer min kattungeköpare Anngert. Och en annan kattungeköpare, Patrik ville jag skulle höra av mig så skulle även han komma och säga hej. Så jag har ju det att se framemot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck