Sidor

måndag 6 januari 2020

Bantning påbörjad

Det är ju bara så att jag måste börja tänka på vikten igen. Jag vet ju att läkarna har sagt att jag inte ska banta nu när jag har påbörjat behandlingen. Men dom har också sagt att jag kanske ska tänka på att inte äta så mycket som jag gör och gå upp så i vikt. Och dagens vikt är absolut ingenting jag hurrar över. För 2 månader sedan vägde jag 72,3 kg och idag väger jag 86,2. Jag har alltså gått upp med 13,9 kg. Och magen har ökat i omfång med 13 cm, för 2 månader sedan 96 cm, idag 109. Och det känns alltså inte ok. Jag mår dåligt just på grund av detta. Och denna ökningen har i grund egentligen ingenting att göra med att jag slutade banta. Allt beror på att jag har börjat hetsäta/tröstäta. Har liksom inte tyckt att det har spelat någon roll. "Jaha" tänker du nu. Varför jag alls skriver om det i bloggen beror på mig själv. Att bara tänka tanken går typ inte, har tänkt tanken i säkert 3 veckor nu. Men om jag som nu skriver ner det är det lättare för mig när jag vet att jag vill visa er att jag minsann ska klara det igen. Jag kör 5-2 metoden som tidigare och just denna veckan kör jag även 16-2 metoden. Nästa vecka ska jag ju läggas in på sjukhuset i Jönköping och 16-2 fungerar inte då. Kan dock fortfarande köra 5-2 metoden eftersom man själv lägger upp maten. Fast när jag tänker efter,  om jag skulle vilja fortsätta så funkar det nog på sjukhuset också. Krävs bara viljan från mig. Med tanke på att jag kommer att bli så  så så tråkad av att bara gå där och inte göra något.

Jönköping. Ser väl kanske inte emot att ligga där i 3 dagar, detta under min behandling. Eftersom man mår sämre för varje gång ville dom gärna ha mig där. Och visst, jag håller med. Känner mig sämre efter 2:dra behandlingen. Och har nu alltså 2 kvar. Ska kolla  med min kattungeköpare Patrik ifall han har lust att träffas och ta en kopp kaffe någon av dagarna.

Jag skulle vilja be dig som läser om en tjänst. Min räknare fungerar inte alls som den ska och har  nog inte gjort det på minst 1 år. Ibland ser man räknaren här till höger fast oftast inte. Snälla, kan du lägga in en kommentar. Det räcker med ett "hej"

Lägger in 1 bild som inte är nytagen. Är från 2011 när jag bantade första gången. Har ingen nytagen att visa just nu

2 kommentarer:

Här kan du lämna dina tassavtryck