Sidor

torsdag 2 januari 2020

Nya kläder!

Är det något som jag verkligen skulle behöva just  nu så är det nya kläder. Spelar ingen roll vad jag tar på mig så stramar det år, speciellt runt magen. Har ju som sagt var gått upp 12 kg där även det svullna ingår. Känns skitjobbigt att se sig själv i spegeln. Så emellanåt väntar jag på riktigt att medicinen ska börja ta på mina kilo som dom säger. Sista veckan har jag även haft problem med att gå på toa. Eller  ja, gå dit funkar.....Men att få till det jag är där för är en annan femma. Trot s att j jag äter medicin även för det. Knasigt.Men för att kunna få nya kläder behövs det pengar vilket jag/vi inte har. Vi är 16000:- back varje månad eftersom det är summan som kronofogden drar från Benny. Har inte riktigt koll på hur många månader som är kvar men tror det är 3 månader.

Igår hade jag många anfall med yrsel och illamående. Känns inte som någon ide att ringa till Jönköping om det. Får helt enkelt vänta tills jag ska dit den 14 januari. Fast idag ska jag
skriva en markering för varje anfall. Bara för att kolla hur många. (har precis haft ett) Spelar absolut ingen roll vad jag gör, det bara kommer iallafall. Och för tillfället är väl dessa anfall mitt största problem.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck