Sidor

lördag 25 januari 2020

Sega dagar

Denna veckans dagar har varit sega. Eftersom jag har städat och fixat allt här hemma finns det inte så mycket som jag kan göra. Här finns alltså inte det minsta lilla vrå som jag kan damma av. Sakerna som jag har gjort har jag bara gjort under morgonen. Sådär vid 11-tiden har jag varje dag börjat  må taskigt. Varje dag har varit katastrof för mig efter behandlingen som jag var på sist.Varje eftermiddag tillbringar jag antingen i soffan eller i sängen. OM jag lyckas somna blir jag bara glad. Men oftast ligger jag bara och blundar och gör mitt bästa i att inte behöva spy. Denna veckan har jag även haft flera anfall av yrsel och illamående varje dag. Så ja......Denna veckan har inte varit så rolig.

Det har varit kanonväder ute, så pass att jag följde med brorsan ut och gå lite i skogen. Ingen långpromenad för det orkar jag inte. Men hatt vara ute i 30 minuter i ett helt underbart väder kändes kanon.Tänkte ifall det var lika fint ute dom kommande dagarna så skulle jag greja en stund i rabatterna. Men det blev inte så, än så länge har det regnat  i 2 dagar. Får väl se vad denna dagen har att erbjuda. Klockan är 5.00 och det visar +3
Jag skulle helst v allt vilja gå och lägga mig och försöka sova ett par timmar till men vet att jag bara kommer att ligga och snurra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck