Sidor

onsdag 27 februari 2013

Uppdaterat

Äntligen har jag lyckats uppdatera min hemsida. Har inte uppdaterat den sedan någon gång i slutet av januari. men jag har helt enkelt inte orkat. Så det blev många bilder som kom ut idag på Casper, Téa och Lillan. Har även öppnat en ny sida som heter "Hemlagad kattmat" Och den finns här på bloggen också. Har också skickat iväg mail till Hallandskatten och Brittringen om att Casper lånas ut till avel. Han är inte riktigt klar än men jag vet ju hur jag själv är när det gäller planer. Dessutom så vet jag ju inte, han kanske fixar det hur bra som helst redan nu. Det är ju inte alltid det luktar hane när dom kissar och har blivit könsmogna. Förresten, har ni sett att nu finns även britterna från WCF med på listan Årets Katt på Brittringen. Det är dom britterna som finns på våra listor (WCF alltså)

Téa har nästan kommit på nu hur hon kommer ut genom luckan till altanen. Tog bort luckan igår så hon kunde springa ut och in hur hon ville och hade väl en liten baktanke på att hon kanske lyckas klura ut det. Hon var på väg men så var ju luckan där så då backade hon. Men jag tror inte det dröjer så länge innan hon springer ut och in med dom andra. Nu när det börjar bli så fint ute och dom är ute mer och mer ska jag ta en dag och fota dom riktigt mycket. Behöver nya fräscha bilder till utställningen som jag ska göra. Och dom skriver jag ju inte ut själv utan skickar iväg dom för att få riktiga bilder på fotopapper. Storleken jag beställer är på 20*30 och kostar bara 15:- Och det blir 2 bilder på varje katt för att det ska synas från bägge hållen. Sedan plastar jag in dom och dom står uppe på buren stadigt. Hur bra som helst. Och det ska bli kul att greja med den designen. Det blir på Jamie, Casper, Téa och Lillan. Det är ju dom som jag har med mig.

Något annat som jag fick veta för ett ar dagar sedan och som jag tycker är jättekul är att nu ska även Anastasia Romanova komma att målas av och tryckas som vykort. Och målningen kommer att ställas ut. Det är konstnärinnan Hazel Ross (kolla länken, där finns några av hennes alster)som har målat Ellen tidigare och det var hon som målade mina kattskor. Tyvärr kommer det att bara finnas i USA men hon kommer även att skicka ett exemplar till mig. Kan också tala om att sedan hon målade Ellen och skorna så har hon blivit mycket duktigare :)






På hennes FB finns det många fler bilder, hon målar även människor och annat. Nedan ett par bilder på Hazel som jag under åren har blivit mycket god vän med. Och längst ner ett poträtt. Jag funderar starkt på om jag ska be henne göra ett poträtt på brorsan Darko.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck