Sidor

måndag 4 februari 2013

Téa 4 månader

Nu är alltså Téa redan 4 månader. Och jag tycker hon utvecklas väldigt bra. Tycker hon är superfin....fast hon är min :) Och hennes ögonfärg.....Jisses alltså. Hennes ögon är så vackra så jag kan inte se mig mätt på henne. Hon har inte växt ur sig något än, men det kanske kommer.
Hon är lite försiktig när det gäller nya saker, men kommer laserpekare och mat fram så är hon framme snabbt. Och vippor...hon älskar vippor. Och nu är det bara hon som inte har lyckats med att komma ut på altanen själv än. Men jag öppnar inte upp åt henne, tycker det är dax att hon lär sig själv. Och alla får gå ut hur mycket dom vill även om det är minusgrader. Har märkt att om det är för kallt så är dom inte ute mer än 2-3 minuter.

Hennes vikt är jag också nöjd med, idag väger hon 1911g och har under månaden gått upp med 491g. Har faktiskt maskat av alla igen med axilur denna helgen. Får se om det gör något på vikten om 1 månad. Hon väger dock lite mindre än vad Olivia gjorde när hon var 4 månader, Olivia vägde då 2111g, alltså 200g mer (ungefär 2 nyfödda kattungar mer) Om du klickar HÄR så kommer du till sidan där Olivia är 4 månader

Nu har även Luna och Anjelica flyttat, det gjorde dom i lördags. Så nu är här verkligen tomt. Det var det ju innan helgen också i och med att alla andra hade flyttat. Och jag har fått massor av tid till att göra något annat. I torsdags så kom äntligen min nya kyl/frys. Så det blev till att göra om lite med skafferi och garderober. På fredagen var jag ju så klart tvungen att fylla lite i frysen och det gjorde jag med att baka bullar. Sen på lördagen bakade jag pariserbullar...gott. Igår så städade jag i datarummet från golv till tak. Blir ju ganska så dammigt när man har så många lådor. Nu har jag bara 2, en superstor och en stor. 2 lådor räcker då dom ju inte är mer än 4 katter nu. Och det är vad länstyrelsen också rekommenderar. 1 låda för 2 katter. Idag ska jag plocka bort panelen som jag har skruvat fast vid underdelen av vår soffa. När kattungarna var små så kunde dom komma åt där och kanske fastna. Men nu så har jag ju ingen som kommer under. Med andra ord så blir det storstädning av vardagsrummet idag...och toan.













Givetvis får Lillan vara med på ett hörn











Så här blev det med den nya kylen/frysen och bullarna som jag bakade




2 kommentarer:

  1. Dejlige billeder, man får lyst til at få en kat mere :-))...eller to
    Bedste hilsner Gitte D

    SvaraRadera
  2. Jag bara häpnar över Tea varje gång det är nya bilder på henne. Får hon inga priser på utst. framöver så måtte domarna behöva blindkäpp. Lillan är ju så gosig och har en riktig pussnos. Hon kommer att bli minst lika bra som Tea, tror jag, men hon kommer väl aldrig att göra sig på bild. Precis som Totsi gör färgerna det svårt att se hur fina de är och.... få hit dina bullar.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck