Sidor

söndag 17 februari 2013

Lillan 4 månader

Tawalli's Vanessa Williams heter hon ju i stamtavlan. Smeknamnet Lillan fick hon ju för att hon var så liten när hon föddes och hon var liten ganska så länge då hon också blev sjuk...om ni kommer ihåg. Lillan får nog följa henne resten av hennes liv, vi har vant oss vid det och även hon. Ropar man Lillan så kommer hon direkt och spinner som den värsta V-12:an

Den här damen är stört omöjlig att ta bilder på. Hon har så mycket energi och spring i benen och när hon väl är lugn så mer eller mindre slocknar hon på plats. Jag får verkligen jobba för att få bilder på henne. Dessutom så gör bilderna henne inte rättvis alls och det tror jag har att göra med hennes färg. Hon är faktiskt mycket finare i verkligheten. Och hon blir bara bättre och bättre. För att återgå till fotografering....Tog ju lite igår också för jag visste att det kunde ta tid. Det var inte så många som blev bra så det blev nytt idag igen. Bilder kommer här på bloggen, en del av dom. Längst ner så bjuder jag på bilder så som dom flesta ser ut just när jag fotar Lillan. Jag har nog slängt cirka 150 sådana bilder :) Men men...några fick jag ihop iallafall ;)

Hemma hos mig är mina katter rätt så bra på att apportera. Dom springer med leksaker i munnen och morrar åt varandra för att ingen ska komma och ta just det som dom har i munnen. Lillan har tagit steget längre. Hon är helt makalös...faktiskt med det mesta.
Hon tar mina kläder och drar iväg med dom på morgonen när dom ligger på golvet vid sängen (jupp...där ligger dom innan dom åker i tvättkorgen) Nu är det inte så att hon bara tar en sock och går iväg vilket man skulle kunna tro är det lättaste för henne. Nä, hon tar allt...linnen, sockar och till och med mina jeans har hon dragit iväg med. Handdukarna i köket drar hon ner och går iväg med. Hon har till och med försökt sig på att dra iväg med gardinerna. Och sen ska vi inte glömma fjärrkontrollen. Den tog hon en kväll och bara stack :) Hon kommer att ha starka tänder när hon blir stor.

Förutom att hon går iväg med allting så klättrar hon uppför kökslådorna i köket. Visserligen kommer hon bara halvvägs men mycket snart så tror jag att hon klarar alla lådorna. Hon går på handtagen precis så som vi går på stegar. Hon är matvrak nummer 1. Har faktiskt aldrig varit med om maken tidigare. Med tanke på hennes mage när hon var liten och när hon var så dålig så jag trodde hon skulle dö så vill jag påstå att hon har en järnmage nu. Hon äter allt, precis allt. Även om jag ger dom mat innan vi själva äter så äter hona av den och kommer sedan till mig för att få mer. Mina mackor försöker hon sno från mig när dom är på väg till munnen. Och jag ger henne. Allt....När det gäller mackorna så äter hon liksom inte bara pålägget som är på just för tillfället...utan hon äter brödet smöret och pålägget.
Vikten på henne idag är 1912g och hon har under månaden gått upp med sanslösa 750g.
När Jamie var 4 månader så vägde hon 1795g alltså väger Lillan 177g mer just nu. Pappa Kurt vägde 2680g...men så är han ju en hane och har alltid varit stor.

Först en bild på mamma Jamie, Lillan och pappa Kurt. Alla är dom 4 månader på bilden. 




Lillan 4 månader














Och så dom utlovade suddiga bilderna :) Så ni kanske förstår















2 kommentarer:

  1. Vilken härlig kisse!!! Lillan! 98% av bilderna brukar bli rörliga ... fast dom är ju så kul oxo!

    SvaraRadera
  2. Hon är en Kurt. Byt färg på dem så... Lilla sötnötet

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck