Sidor

torsdag 7 februari 2013

Skitdag

Jupp...så är det. Idag har det varit en riktigt äkta skitdag för mig. Jag vill må bra nu, jag orkar inte ha så ont som jag har haft den sista tiden. Redan i måndags så skulle jag ringa till läkaren på grund av mina bihålor. Givetvis så glömde jag ringa i måndags och även tisdags. Telefontider som är mellan 7-8 är inte lätta att komma ihåg, speciellt som jag håller på med annat. Faktiskt så glömde jag igår också. Men så tog jag mig ner till läkaren och kom in. Men se det var helt i onödan. Jag har ingen bihålsinflammation...det är inflammation i tanden/roten  som jag lagade för ett tag sedan och som ska dödas roten på och rotfyllas...alltså inte den som jag tog förra veckan. Läkaren sa att jag skulle söka akut till tandis för detta kunde sluta illa. Väl hos tandis så hade hon gått hem, det var ju så sent på dagen. Så jag har varit där idag.

Till ingen nytta. Redan när hon satte dit topsen med bedövningssalvan så skrek jag och började lipa för det gjorde så grymt ont. Och 3 bedövningar senare så gick jag därifrån. Det fanns inte ens chans att hon kunde göra något idag. Stor inflammation så bedövningen tog bara i halva ansiktet men tanden hade jag fortfarande skitont i....kunde inte ens ta på den med mitt finger. Så jag har fått ta ut penicillin som förhoppningsvis ska få allt att bli bättre och så gör vi ett nytt försök på måndag. Det finns ingenting som jag hatar så mycket som att behöva gå till tandläkaren. Och detta året har jag nu tappat räkningen på hur många gånger jag har varit där. Alltså, jag har inte ont i någon tand nu då....utan i kindbenet och vänster ansikshalva. Och som inte det räcker så skrämmer hon skiten ur mig med att detta måste fixas för annars kan det bli hjärnhinneinflammation....jo jag tackar...................Som sagt var....det räcker nu.

Så, vad gör jag när jag har ont? Jo jag håller mig sysselsatt till max. Så denna veckan har jag städat så det smäller om det. I måndags gick jag igenom toan från golv till tak, torkade allt som kom i min väg och sköljde av allting som fanns där. Dessutom så fick jag rensat bort sådant som var för gammalt. Slängde nu även rottinghyllan som jag tyckte började lukta mögel så Benny fick skruva upp några hyllor. Jag blev supernöjd, ser så mycket fräschare ut nu. Och idag var jag iväg och köpte några nya korgar som jag kan ha på en del av hyllorna till lite olika saker, bland annat allt som har med katterna att göra,....borstar, schampo, kammar och mycket mycket mer. Dom har mer saker än jag....(så ovanligt) Och nu är korgarna av plast....vill inte ha något åt rottinghållet igen.

Idag har jag bakat. Det blev blåbärsmuffins och cupcakes. Muffinsen var riktigt goda men cupcaken var lite för söt för min smak. Dessutom så tycker jag inte det är så mycket till kaka....mer en bakelse. Fast dom var roliga att göra. Måste komma på någon annan kräm till toppingen bara. Jag har börjat baka med honung, tycker det blir både bättre och godare med det. Honung är ju väldigt sött men jag kan inte känna av det söta när jag bakar. I muffinsen hade jag vanligt socker och där tycker jag det var på gränsen.
Idag fick jag även hem babypastan som jag beställde. Kattkompaniet ska ha bort den ur sitt sortiment så dom var superbilliga, bara 38 kronor tuben (100g) Så jag passade på att beställa 10. GAv tidigare 89:- tuben.


Alla mina katter älskar pastan




Cupcakes. Jag hade även riven nougat på



Blåbärsmuffins




Och det blev även middag idag. Inget snofsigt, bara lasange och vitkålssallad....men gott var det....



1 kommentar:

  1. Lite synd om dig de senaste dagarna juuuu. Vilka fina muffins/cup cakes. Du är himla duktig tycker jag. Kram

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck