Sidor

söndag 1 januari 2017

Wonderbits Liten Frej

Gott Nytt År till er alla och god fortsättning. Min egna början på året kunde inte ha blivit bättre och det trots att jag både har värk och en influensa på gång. Men med alla planer jag tog beslut på i december blev allting mycket ljusare. Ojojoj. tänk vad nära jag var till att kastrera Zira och Milla. Trots att Zira nu är hemma så har det fortfarande inte blivit någon parning. Trodde att hon kunde vara på väg in i ett löp i fredag, Frej har börjat kuttra mer och går gärna och lockar på henne. Men som sagt, fortfarande inget intresse från damen.

Nyårsafton var i vanlig ordning lugn här hemma, till och med lugnare än vanligt. Mår som sagt inte så bra och somnade nog vid 22.30- tiden för att vakna 3 minuter in i det nya året....av alla smällare. Zira var som ett sträck in under sängen medan Frej undrade vad allt ståhej var om. Som tur är så är Skeppshult litet och allting tog slut väldigt fort. Och vi kunde somna om alla lugnt och skönt igen.

Det är rätt så skönt ute idag. Blött, men ändå. Släppte ut Zira och Frej i rastgården tidigare under morgonen. Zira är ju van men jag var med dom ute hela tiden för att jag inte visste hur Frej skulle reagera ifall tåget kom eller någon bil men vi slapp allt, faktiskt även bilar. Alla ligger väl och sover.Frej gillade lägger och tjattrade ihop med Zira på fåglarna där dom hade satt sig för att få i sin lite mat. Har ju en lite större fågelmatare bara några meter utanför rastgården. Frej gick runt och luktade på allt. Blev lite skitig under tassarna men det är inte hela världen, han njöt ju. Fick några fina bilder på honom. Zira har ni ju sett så många på men hon får vara med på ett hörn iallafall.














3 kommentarer:

  1. Underbara bilder på underbara katter... Tänk att vi trodde inte på att du skulle lägga av, oavsett vad du sa. Du och katter och uppfödning hänger ihop som ler och långhalm..... Pöss på dig syrran

    SvaraRadera
  2. Han är så vacker så man blir tårögd

    SvaraRadera
  3. Oj oj så fin han är! Hoppas Atlas får lika fin päls!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck