Sidor

onsdag 4 januari 2017

8 dagar

Zira fortsätter att lunka på, ingenting händer. Kanske väntar hon så att hon får bebisar på min födelsedag den 18 mars. Men då har hon alltså bara 8 dagar på sig, då bör hon para sig senast den 12 januari. Men vem vet, inte jag och inte Lena, ifall dom kanske trots allt har parat sig medan hon var i Mullsjö. Inte troligt, men givetvis håller jag koll iallafall. Funderar allvarligt på att kolla om Zira bär långhår, är ju så nyfiken. Men känner samtidigt att det är bortkastade pengar, det är bara att vänta tills hennes bebisar kommer. Om det  inte blir långhår där. då kanske jag kan testa henne. Är ju inga fantasisummor, kostar inte mer än cirka 240:-

Jag har börjat så smått att vara mer social på FB, skickar lite försiktigt vänförfrågningar. Men dom jag väljer att fråga väljer jag med omsorg. Ingen mer som jag känner utnyttjar mig på olika nivåer, ingen som bara vill vara min vän för att dom är nyfikna och sen på utställningar knappt kan hälsa, och absolut ingen av dom som jag tidigare känner gav mig dålig energi. That's it. Jag har haft lite tid på mig under hösten att fundera både på det ena och det andra.

Igår kom vare sig Zira eller Frej ut i rastgården. Vilket berodde på att jag mer eller mindre befann mig på akuten i Värnamo hela dagen. Väl hemma igen tog jag bara något att äta och sen blev det sängen för att försöka sova en stund. Idag känns det bättre (har influensa) Men idag var ingen av dom intresserad av att gå ut. Visserligen var Zira ute på altanen men kom snabbt in igen. Så försökte fota dom i sovrummet. En hel del bilder på Frej, han är tacksam att fota. Men Zira var inte på humör för att fotas, hos kisade/blundade på alla bilderna.






















4 kommentarer:

  1. Så fina bilder du tagit av Frej! Ser att han mår som en prins! ❤

    SvaraRadera
  2. En sån sötnos!!
    Tack för vänförfrågningen ❤
    /Annika

    SvaraRadera
  3. En sån sötnos!!
    Tack för vänförfrågningen ❤
    /Annika

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck