Sidor

torsdag 3 november 2016

Skeppshults snyggaste tvättstuga

Det har jag inte. Men väl kanske den glittrigaste. Redan i måndags  började jag med att dra ut allt från tvättstugan för nu skulle jag minsann fixa till den.  Men se, det blir inte alltid som man tror och planerar. Jag hann väl inte mer än att plocka ut allt som skulle ut när jag började få ont i magen...mer och mer. Så jag lämnade allt som det var och gick och lade mig en stund för att det skulle gå över. Vilket det inte gjorde utan det blev bara värre och värre. Natten mellan måndag och tisdag blev det inte så mycket sömn utan jag låg mest och vred mig av smärta. Men att ta tag i det och be någon köra mig till akuten var inte aktuellt, det skulle nog gå över till morgonen. Men det gjorde det inte. Så jag ringde min läkare som var på semester....typiskt. Så hela tisdagen låg jag och vred mig i sängen. Först framåt kvällen hade jag så ont, alltså jag kunde inte stå upprätt. Så det blev akuten iallafall. Jag trodde att jag skulle bli inlagd men efter att prover togs och visade normala värden blev det till att åka hem igen, utan någon som helst hjälp och fortfarande jätteont. Det finns ju 3 stadier när det gäller fickor på tarmarna och jag var typ i första där det inte fanns så mycket att göra än att rida ut stormen. Skit. Ont även igår men efter att jag åt rätt mat, mat som inte förvärrade det blev jag lite bättre. Men igår var jag fortfarande mer eller mindre sängliggande. Så idag har jag bara lite ont. Och då bara måste jag göra något, har ju vilat i flera dagar. Och allting här såg ut som ett bombnedslag.

Så idag har jag tapetserat tvättstugan. Tog lite tid trots att den inte är stor. Och här är resultatet. Kollade lite efter bilder som jag tog innan när jag målade om där men hittar inte dom så det blir inga bilder på hur det såg ut efter att jag målade om....men så här såg det ut från allra första början.


När jag målade om så åkte torkskåpet ut. Tvättmaskinen som står här byttes ut av hyresvärden då denna var sönder





Jag målade väggarna tidigare i rosa/lila färg. Här är den första längden uppe






Och här är det klart. Pannan täckte jag med ett tyg som var rätt så genomskinligt för att ledljusen ska synas igenom. Ledljusen går på batteri och det finns timer på så dom lyser i 6 timmar och sätts på samma tid varje dag. Då det är en panna så går det ju inte att sätta dit på en gardinstång utan det är kardborrband. Tyget rynkade jag först och sydde sen på den ena biten av kardborrbandet. Biten som är på pannan är med en klisterremsa så den sitter riktigt bra. Tokälskar tapeten som jag hittade på rea när jag var på Rusta för ett par månader sen. Den är svart med glitter i.







Ifall du undrar varför det hänger klädgalgar där kan jag berätta att när jag har tvättat så hänger jag upp alla linnen/tröjor där så dom får torka . Det är en vanlig vädringshängare som jag har skruvat fast, har en på andra sidan också. En av dom bättre sakerna som jag  fick till det med. Man måste ju hitta lösningar till det mesta när man inte bor så stort




Nu blev det riktigt mysigt. Den väggen där fönstret är ska jag inte tapetsera. Men jag fick ju över så det skulle räcka så en dag när jag inte har något att göra kommer jag nog att sätta upp där också.





Även på ovansidan inne i fönstret har jag satt upp ledljus. 2 stycken som dom kan byta av varandra och lysa hela natten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck