Sidor

söndag 13 november 2016

Ophelia Best Of Best

Ibland kan det inte bli så mycket bättre än vad det är.
Igår gick jag runt och var otroligt rastlös, väntade på rapporter om hur det gick på utställningen i Vårgårda. En utställning som var meningen att jag skulle vara på. Men nu blev det ju inte så. Och med Breed BIS är det ju lite extra spännande då det skulle vara så många britter, både korthår och långhår. Alltså, vanligtvis brukar dom ju uppdatera på FB. Men då jag har rensat i min vänlista så är det inte mycket jag ser av folks uppdateringar. Tror gårdagen var första gången sedan rensandet som jag ångrade mig. Men det gick ju bra iallafall.

Elisabeth ringde mig när hon var på väg hem. Och då visste jag att det hade gått bra för Ophelia. Lisa brukar vara jättetrött efter en utställningsdag och brukar rapportera dagen efter. Men nu ringde hon alltså direkt när dom var på väg hem. Och jag fick veta att Ophelia vann allt. Helt ofattbart. Först blev hon BIR (Bäst i Ras långhår) bästa långhår totalt, därefter gick hon mot bästa korthåret och tog hem det också. Med det blev hon BEST OF BEST!!!! Jag tror inte att jag kan bli så mycket stoltare. Brorsan Atlas var också med här och han fick superbra kritik, dock var han för dagen lite för kort i pälsen. Även Kompiz var där och fick sitt hederspris. Så här i efterhand, nu på morgonen hittade jag att Brittsällskapet uppdaterade och även visade filmer, men som sagt, såg det först nu på morgonen.

Måste säga att det känns väldigt speciellt. Hur det än är så måste jag väl föda upp någorlunda fina britter. Av dom 3 brittspecial som är anordnade av Brittsällskapet och där någon från min uppfödning har varit med har det gått bra alla 3 gångerna. Alla gångerna har har någon av dom gått med vinst. Min första Brittspecial var ju i Örebro 17 februari 2014. Och då vann Benjamin. Andra gången var i Varberg 18 oktober 2015 då Zira tog hem det. Och igår alltså Ophelia.

Du kan läsa mer och se bilder på Lisas blogg om du klickar HÄR.


Så här glad får man vara när man vinner 






För vem kunde tro att denna lilla  räka, endast 5½ månad gammal skulle ta rubbet (jo....Jag ÄR stolt)


2 kommentarer:

  1. Du förtjänar allt beröm Lotta

    SvaraRadera
  2. Du har fina katter. Det har jag alltid tyckt. Och dessutom har jag ju en själv nu som det ska bli så spännande att ställa ut i umeå i april. Det är bara att sträcka på sig.Det förtjänar du. /kram

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck