Sidor

fredag 31 augusti 2018

Muskelskada

I måndags fick jag svaret från läkaren om bilderna när jag var på röntgen. Och eftersom jag vet att en del undrar hur det har gått tänkte jag alltså berätta nu. Har bara inte orkat under veckan. Det är ingen artros eller liknande. Det är en muskelskada vilket har gett minskat utrymme för delarna som finns där att kunna röra sig och som då har blivit en inflammation. Dom 2 kortisonsprutorna som jag fick hjälpte ju inte och nu kunde han säga att dom hade gett det på rätt ställe. Eftersom dom inte hjälpte så får jag heller ingen ny. Fick samma medicin som jag fick när jag hade hälsporre men den har inte gett den minsta verkan. Jag skulle behöva betydligt starkare smärtstillande, men som dom flesta av er vet så är jag ju allergisk mot dom flesta mediciner. Läkarna här kan alltså inte hjälpa mig. Så nu är det remiss till ortopeden som gäller och en eventuell operation. Hur lång tid det tar innan jag får en tid har jag ingen aning om med tanke på väntetiden. Men jag ger det 1 vecka till innan jag ringer till dom. Och kommer jag  inte in väldigt snart så blir det akuten. Hade jag inte haft kattungar så hade jag åkt in igår kväll för jag höll på att bli tokig av värken.

Det är alltså så illa så jag kan inte ens lyfta upp en kattunge med vänster arm.Jag kan höja den, men då får jag ta hjälp av min högra hand. Jag vill helst inte opereras för jag är livrädd. Men jag vet ju också att jag kan inte gå så här. Alla mina planer går åt skogen just nu vilket retar gallfeber på mig. Resan utomlands nästa vecka blir inte av. För jag har ingen lust att betala och åka när jag inte kan njuta av det. Just nu är jag bara fruktansvärt trött och irriterad, blir jättearg för det minsta. Mina planer att måla taket i köket får jag lägga åt sidan.. Om jag nu inte tar mamma till hjälp som kan hålla tråget medans jag målar med höger. Men det funkar nog inte ändå. Inte heller jag jag tapetsera om den ena väggen i vardagsrummet. Det är så mycket som jag inte fixar nu.

Men jag känner mig själv. Jag vet att jag trots värken inte kan hålla mig still. Kommer ändå att fixa det som går. Men en arm i mitella, för en sådan har jag fått idag. Då har jag armen still mer än att den som nu ändå får vara med av och till på grund av att jag inte tänker på det. Igår plockade jag ihop bebisarnas flyttkassar. Det blev en hel del, varje unge får med sin 2 kassar eftersom jag delar ut leksakerna som finns här. Självklart finns det leksaker kvar, säkert en hel del under soffan. Det blir Kian som får med sig allt som blir kvar eftersom han är den som flyttar sist.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck