Sidor

onsdag 1 augusti 2018

Redan augusti

Det är bara att inse att det redan är 1:a augusti. Men när jag tittar ut och in mot skogen så kan man tro att vi är i mitten av september. Det är ju då löven brukar gå åt det gula hållet. Men här har björkarna tagit den färgen redan för 2 veckor sedan. På vissa träd att bladen helt bruna och uttorkade. Det syns även i rastgården. Flädern har tappat massor av sina blad. I växthuset är det snustorrt även om jag vattnar varje dag. Till och med vindruvorna börjar mogna. Så det blir nog inte så mycket av dom. För dom har typ inte växt färdigt än för att bli stora och fina. Men men. Det är inget att göra åt. Absolut ingenting. Till nästa år ska jag fixa till lite solskydd där solen är på mesta delen av dagen.

För att få något gjort här hemma utan att smälta bort tar jag allting tidigt på morgonen. Samtidigt är ungarna ute och leker. Nu är dom inne då jag känner att det redan börjar bli riktigt varmt och kvavt. Större delen av dagen tillbringar dom nu i köket. Alla har lyckats med att ta sig upp på köksstolarna. Har även försökt koma upp på bordet. Men det funkar inte riktigt eftersom jag drar in stolarna. På nätterna är det helt klart soffan som gäller. Måste ju också skriva att jag tycker dom är superduktiga. Trots att dom har varit dåliga i sina magar med diarré så har dom hunnit sätta sig i toalådan. Värre är det med Sarah som är för lat att gå in på toan riktigt. Hon hinner inte mer än in på toan så sätter hon sig för att bajsa. Givetvis har även hon blivit dålig i magen vilket resulterar i att det mesta hamnar utanför. Tur att jag är hemma hela dagarna. Går här och  mockar för fullt. Gillar verkligen inte att det finns kiss och bajs i deras lådor nu när det är så varmt.

Ifall någon av er följer mig på instagram så har  ni kanske märkt att ni inte hittar mig. Det beror på att jag har avslutat mitt konto där. Tycker att det tar alldeles för mycket av in tid att glo på alla bilder bara för att jag  är nyfiken. Och jag funderar starkt på att även gå ur FB när alla ungarna har flyttat. Tycker att FB har blivit fruktansvärt tråkigt och har tyckt det länge. Hur som helst så har jag börjat ta bort massor av "vänner". Om jag inte går ur så kommer jag bara att ha kvar min familj och vännerna som är på riktigt och som jag har kontakt med. Inte bara med några rader på FB utan även på riktigt.















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck