Sidor

lördag 11 augusti 2018

Huliganer

Friden här hemma tog väl slut redan för lite mer än en vecka sedan. Nu är dom verkligen både högt och lågt. Överallt och ingenstans. För två kvällar sedan när jag kom ut till köket så kändes det som att jag hade blivit invaderad av små aliens. 6 ungar på köksbordet. Vilket gav mig smått panik då jag tycker dom fortfarande är för små för att hoppa ner från bordet. Så det blev till att dra ut alla stolarna så dom hade något emellan att hoppa på. Och det har ju  funkat. Förutom när dom leker ninja på bordet. Sally har varit på gardinen flera gånger och ska döda den. Vilket har resulterat i att hon hoppar på den och direkt ramlat ner...i vattenskålen. Jag har nu dragit upp gardinerna och hoppas på att dom tar det lite lugnare. Hoppas alltså!! Men jag vet att det inte blir så. Nu är dom så pass uppe i varv när dom är vakna så inget är säkert, ingen går säker.

I torsdags fick dom sin första vaccinationspruta. Gick kanonbra. Den enda som protesterade lite var Sally. Så Sarah hoppade upp på bordet för att kolla till henne, men då var hon ju redan färdig. Sarah hoppade inte ner utan la sig på bordet. Och då var det Dinos tur. Som givetvis passade på att ta sig en slurk i baren, att han fick ett stick i nacken brydde han sig inte om alls. Lite trötta sedan men inte alls så som tidigare bebisar. Framåt kvällen var det full fart igen.

Nu, just  nu mår jag lite bättre. Natten som var, var första natten som jag lyckades sova i min säng på 1 vecka. Med undantag för att gå på toa. Jag var och fick en ny kortisonspruta igår och bad samtidigt om hostmedicin igen. Jag tog en slurk på eftermiddagen när jag fick en hostattack och den gav med sig direkt. Men det gick bara ett par timmar så blev jag illamående. Så när jag gick och och la mig för natten tog jag ingen. Hade jag gjort det hade jag garanterat spytt med en gång. Tänkte att jag tar den när jag får en sån där attack igen. Men den uteblev, den lilla slurken hjälpte mig igenom hela natten. Dock fortfarande ont i axeln, men hoppas på att det släpper under dagen, eller iallafall imorgon.



Dino ska lukta på blommorna. Bryr sig inte alls om att det är sidenblommor






Kian övar balansgång




Ceasar leker




Sally leker hon också. Denna klösen åker med till tippen idag. Det är fullt med ludd överallt efter den eftersom dom klöser och leker så mycket med den. Fast jag ska ta en extra koll, kanske jag kan sätta dit något klösvänligt tyg





Även Kian gillar sidenblommor




och klösen också





Tim tror att jag har en vippa i handen när jag lockar på honom






Smillas tur bland blommorna




För att i nästa stund leka med Kian





Sally vilar sig lite






-Hörrni, sidenblommor är väl inget!!




 Nä, det ska vara äkta blommor, mycket roligare. Jag lovar, även om det inte syns på bilden så är Ceasar där och grejar






Och där kom han fram






Dino och Kian undrar vad han håller på med



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck