Sidor

måndag 31 augusti 2015

GIC Tawalli's Vanessa Williams

Efter helgens utställning i Vårgårda kan Lillan titulera sig som Grand Internationell Champion då hon fick sitt sista cert i klass 5. Nu har hon gått upp i klass 3, vi får se om jag ställer henne mer. Dock är hon anmäld till utställningen i Västra Frölunda den 19 september. Har vi kommit med ställer jag henne. Anmälde mest för säkerhets skull ifall att det skulle gå åt skogen i helgen och att hon inte hade fått sina cert. Och jag var orolig både lördag och söndag då båda domarna....återigen....tyckte att hon borde gå upp i vikt cirka 800g. Vet inte hur jag ska bära mig åt då jag har svårt att få henne gå upp 100g. Dessutom tycker jag ju själv nu att hon nästan börjar bli tjock då magen hänger lite. Hon utvecklas ju några år till och kommer säkert att brädda sig. Och jag tror att hon får lite mer av allt när hon har fått sin nästa kull.

Lillan själv tycker väl inte det är så märkvärdigt med sin nya titel. Hon hade helst stannat hemma



Zira fick sina EX1 båda dagarna och båda dagarna var hon uppe för nominering igen. Båda dagarna fick andra bebisar nomineringen men det gjorde inget. Hade inget i panelen att göra ändå för där fanns riktigt snygga katter. Men att komma upp för nominering är ju ändå kul och bra träning för Zira. Zira som denna helgen uppförde sig så bra som hon bara kunde. Riktigt cool är hon. Och man ser att hon fortfarande är bebis när domarna kommer fram med vipporna. För som ni vet....Zira älskar vippor.

Mini var igår (söndag) i Helsingborg och skannade sig hjärta där svaret är HCM-normal. Kändes toppen. Dock är det så att jag kommer att placera om henne. En dag var allting nästan ok här hemma och det var i torsdags förra veckan. När jag kom hem igår gick det väl bra sisådär 5-10 minuter sen var det igång igen. Hon skulle bråka både med Lillan och Zira. Jag ser på henne att hon är irriterad på dom hela tiden.....Zira får inte ens gå förbi innan hon fräser. Och jag vill inte ha det oroligt med katterna här hemma. Känns inte alls bra att jag har tagit detta beslutet för Mini har ju ett otroligt bra temperament och är riktigt snygg. Eventuellt kastrerar jag henne, då kanske hon lugnar ner sig. Får tänka på det under dagen.....Och givetvis måste jag prata med Benny, ett beslut vi måste ta gemensamt. Det enda jag vet är att hon inte trivs med andra katter, det visar hon tydligt.

Tog inga bilder på utställningen, orkade helt enkelt inte. Men tog någon bild hos Lena (Stenkatten's) på hennes katter.



Tawalli's Bruce Willis "Bus"




Tawalli's Cameron Diaz "Mia"





Tawalli's Linda Evans "Linda"




Tawalli's Leonardo DiCaprio "Kappi" 



1 kommentar:

  1. Kissarna tackar för fina bilder o tycker det var såååå mysigt att få besök av gammelmatte. Det blev fina Zira-bilder som kommer i någon form så småningom!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck