Sidor

torsdag 27 augusti 2015

Äntligen

Idag är nog Zira glad...Hon har fått "tillbaka" sin mamma. Hon har fått busa med Mini och hon har blivit tvättad. Likaså har Mini tvättat och blivit tvättad av Lillan, dom har till och med sovit tillsammans alla idag. OCH (gillas inte) Mini har letat tutte på Lillan. Allt detta utan att Mini har morrat eller fräst en enda gång. Så skönt ska ni veta. För det har varit jobbigt länge nu, började ju redan medan bebisarna var 7-8 veckor, egentligen började det redan när vi bodde i Spanien och Mini blev könsmogen. Jag beställde ju Zylkene och hon har fått det sedan i måndags. Öppnar upp kapseln och blandat det med smör och på det sättet får jag i henne det lätt. Så mamma som ska vara "barnvakt" åt Mini i helgen kommer inte att ha problem med att ge henne det både lördag och söndag.

Nu är det färdigpackat här inför helgens utställning. Lillan och Zira är lika klara dom, jag har bara mina egna saker att packa imorgon, sådant jag behöver då jag ska sova över i Ingared hos Lena som har Stenkatten's. Jag ser framemot helgen, ska bli kul. Förhoppningsvis går allting bra och Lillan får sina cert, i såfall kan hon bli Grand Internationell Champion på söndag. Och så har Lillan inte fått något piller idag. Hon får ju "herrbesök" i mitten av september där vi hoppas på bebisar :) Hanen ska vara hos oss. Hon är anmäld till utställningen (och Zira) i Västra Frölunda 17 september och då har Shaq varit här i 2 dagar. Jag hoppas hon kommer in i sitt ANDRA löp efter den helgen när hon har fått in en massa dofter från andra hanar. Ska bli spännande.

Mindre spännande är att jag fortfarande är dassig, inte riktigt hundra. Helt klart bättre och jag tänker klara helgen...Sen får vi se hur det blir nästa vecka.

Bilderna tagna tidigare idag










1 kommentar:

  1. Ååå äntligen. Så skönt.
    Vi ses på Tångahed på söndag. Då kommer vi ner Roy och jag.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck