Sidor

lördag 1 augusti 2015

Milla 5 månader

Efter tre förfrågningar om allting var ok med mig här hemma då jag inte har bloggat på ett tag kanske det är dax att skriva några rader. Att man frågar känner jag är omtänksamt, och jag är tacksam över att jag har vänner som undrar. För hur det än är så är jag ju egentligen en flitig bloggare som mer eller mindre skriver varje dag. Och detta mitt uppehåll är nog första gången sedan jag började blogga för sisådär 10 år sedan (5 år på en annan bloggportal som dom har stängt ner) som jag  inte har bloggat frivilligt, tidigare har det berott på att vi inte har haft internet på grund av flytt. Men alltså, jag har inte haft lust. Så det har blivit en liten semester från bloggen. Fast idag hade jag ju tänkt att skriva hur som helst. För idag fyller lilla Milla 5 månader.

Milla kallas hon alltså....min lilla danska som jag har haft hemma nu i ett par veckor.  Fast jag tog beslutet att hon skulle bo hos min mamma som jag bor granne med. (Mamma fick också bestämma vad hon skulle kallas för) Det gick nämligen inte här för Mini vägrade ta emot henne och ville bara hugga efter henne, antingen för att hon fortfarande har en bebis här hemma och som hon ska försvara. På detta sättet fick min mamma en ny bebis att ta hand om vilket känns att hon behövde och Tindra fick en kompis....vilket hon behövde. Och jag går in och tittar till henne varje dag. Hon är otroligt gosig och spinner hela tiden. Hon är väldigt pratsjuk och ska tjata hela tiden. Och på gränsen till översocial, ska vara med precis överallt. Denna lilla skönheten har inte läst på hur en britt ska vara för hon är en knäkatt ända ut i "fingerspetsarna" Jag tokälskar hennes färg som är blåsköldpadd harlekin. Skulle helt ärligt önska lite mer på henne, bland annat bredden mellan öronen. Hon är otroligt urvuxen nu med baktassarna riktigt höga, så lite till blir hon en liten känguru :) Och hennes huvud känns lite för litet. Men det är ju så dom är i denna åldern. Tror hon kommer att bli en riktig läckerbit när hon har fått växa till sig. I stamtavlan heter hon Pasht's Sunny Stixy och uppfödaren är Lone Lund i Danmark,
Milla kommer att tillföra nytt blod här hemma med en pappa som är från Lettland och en mamma som är från Ryssland. Och jag kommer att ändra inriktningen lite när det gäller avel, nu kommer det att finnas vitfläckat också här.

Idag när hon är 5 månader väger hon 2100g. Nu ska vi planera in en utställning för henne så jag får visa upp henne :)












Tindra som den 30 juni blev 6 år. Hon är nu sedan något år mammas på riktigt.














1 kommentar:

  1. Så läcker lilla Milla! Och så fina Tindra som fått en kompis!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck