Sidor

lördag 1 augusti 2015

Lillan, Mini & Zira

Här har ni dom...igen. 3 generationer. Och som dom flesta vet så är Zira den som föddes i den sista kullen jag hade nyss. Fast nyss vet jag ju inte, Zira är redan 3 ½ månad och med en vikt på 2158g. 6 veckor och 2 dagar yngre än Milla som jag skrev i förra inlägget och väger lite mer än Milla redan nu.

Zira är en liten råtta som vet precis hur man får vad man vill. Hon kan verkligen spinna sig ur vad som helst.
- Zira, gå ner från bordet, du får inte ligga där! Benny säger till "på skarpen"
-Noop...Zira spinner och lägger huvudet på sne.
- Ge hit en ostbit istället så kanske vi kan diskutera det
Hon är helt otrolig alltså. Hon har lagt till med lite nya saker, bland annat gör hon som mamma Mini, Springer bokstavligen upp på väggen för att ta fart och sedan vidare. Hon är en äkta liten tiggare som står på bakbenen och till och  med sätter ihop framtassarna som en bön när hon vill ha något extra gott....och det vill hon ha hela tiden. Av och till piper hon och letar efter sina syskon, det gör Mini också. Hon går med en leksak i munnen och ropar. Ibland kommer Zira till henne men hon går vidare och ropar. Och då tar Zira en egen leksak i munnen och gör som mamma, piper med leksaken och går efter Mini. Ser lite roligt ut.

Tog lite bilder på dom idag. Zira håller fortfarande ihop men nu kan jag se att svansen har börjat bli lite längre. Hoppas det stannar av för om 2 veckor ska vi på utställning i Halmstad och det blir debut för Zira. Jag får be om ursäkt, för på dom flesta bilderna som jag tar på Zira ska hon göra miner. Hon vet ju sedan tidigare att jag ska leka med vippan då och då ska hon tjattra hela tiden. Även om ingen vippa kommer fram. Som den första bilden där jag vill visa hur hon hjälper mig med strykning av tvätten. Dom andra bilderna syns det att minen är på g



Bilden tagen häromdagen




Bilder tagna idag















Mini som fortfarande är väldigt tunn












Lillan som i vanligt ordning inte gillar att vara med på foto











Lek med den nya vippan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck