Sidor

fredag 21 augusti 2015

Vi lever

Jodå, det gör vi, men det är inte mer än så heller. Vi har hasat oss fram dagarna som har gått

-Hörredu...du!!! Zira protesterar vilt.
-Vadå VI, det är faktiskt bara du som har hasat dig fram. Vi är inte sjuka. Fast vi har fått nöjet att lägga på oss en hel del gram under veckan för att DU matte inte har orkat busa med oss. Mini tillägger
-Ja, till och med jag mår mycket bättre än du.

I morse var det meningen att jag skulle ringa till läkaren. Men så klart lyckades jag somna till slut på soffan och missade tiden. Har inte varit sås mycket till sova under veckan. För PRECIS när man lugnar sig lite och håller på att somna så kommer hostan och är 100 gånger värre. Alltså, jag vet inte när jag åkte på en sådan här förkylning sist....måste ha varit minst 10 år sedan. Men men. Efter många om och men tog jag mig till apoteket idag och bunkrade upp med diverse hostmedicin, sugtabletter och jag vet inte vad. Och jag hatar fullkomligt att behöva lägga ner så mycket pengar där. Men jag måste kurera mig till nästa helg när det är utställning igen.

Mini mår som sagt bra. Idag gav jag henne smärtstillande sista dagen. Får se hur hon är imorgon ifall hon kanske behöver en dag till. Men hon haltar inte  och hon klöser med den tassen. Visar inga besvär alls. Hon har fått sova inne hos oss själv under veckan för att hon ska få lugn och ro och kunna vila ordentligt. Och hon är ju så otroligt snäll som sover hela natten och inte vill ut. Det har varit jag som har lockat ut henne varje morgon.

Alla 3 tjejerna har alltså gått upp riktigt bra i vikt denna veckan. Vikterna idag är
Lillan 3875g +120g
Mini 4220g +218g
Zira 2550g +170g
Ökningen är på 1 vecka. Att jag har vägt dom nu beror på att Lillan & Zira var på utställning och då brukar dom gå ner. Nu blev det ju inte av att jag vägde dom i måndags direkt för att jag inte orkade...Men hade dom gått ner sig så skulle inte vikten visa så pass bra som det gör idag.
Undrar om det kan bero på att jag inte  har orkat aktivera dom så mycket. Mini kom ju inte ut till rastgårdens förren igår så hon har fått ta det extra lugnt.
Idag har jag beställt Zylkéne som jag ska ge till henne och Feliway spray. Hon är väldigt irriterad på både Lillan och Zira och Zira får inte ens titta på henne. Detta började redan i Spanien när hon blev könsmogen och började ge sig på Lillan. Hoppas att detta kommer att hjälpa....annars blir det problem.

Svettigt blev det, men jag tog lite bilder på dom för en stund sen.



Undrar om Zira tränar för att bli nyhetsuppläsare :)
-Hallå, hallå! Vädret fortsätter vara varmt
Det är ju det här medvippor :)












Vackraste Mini








Jodå, Lillan är vacker hon också, men går ju inte att visa för hon är verkligen omöjlig att fota


1 kommentar:

  1. Då är ni alla på bättringsvägen! Härligt! Ska bli så roligt att se er alla snart!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck