Sidor

fredag 14 augusti 2015

Zira 4 månader

Och jag lovar, det känns dom att hon och hennes syskon föddes igår. Och jag tyckte hon var så fruktansvärt ful. Men den fula ankungen har faktiskt blivit en vacker svan. Hon börjar så smått att växa ut sig lite men hon är fortfarande helt ok i kroppen. Öronen har växt ett par millimeter och likaså svansen. Men inget av det stör. Kroppen är fortfarande kompakt. Hon är en äkta liten mattjuv och vill äta precis allt. Men egentligen är jag inte så förvånad, både hennes mamma och mormor var likadana.....Kanske är alla kattungar sådana. Fast hon har gemensamt med mormor Lillan att hon vill försöka sno min macka...till och med när jag äter den från munnen....Gäller dom gångerna vi sitter i soffan. För vid matbordet är hon faktiskt inte när vi äter...annars är hon där hela tiden.
Otroligt social är hon vilket jag känner är så skönt. Och hon är en liten knäkatt, iallafall för tillfället.

I och med att hon fyller 4 månader har hon "åldern inne" för att ställas ut. Så imorgon och på söndag ska vi på utställning som hålls på Halmstads hundarena. Även mormor Lillan ska med. Blir så spännande att höra vad domarna tycker om henne. Zira alltså....Ja givetvis även Lillan för båda dagarna är nya domare för mig.

Vikten på henne är idag 2380g och på en månad har hon ökat med 667g
För skojs skull. När mamma Mini var 4 månader vägde hon 2223g och mormor Lillan vägde 1912g. Hon är bättre typmässigt än både Lillan och Mini (tycker jag iallafall) Om du är nyfiken kan du klicka på namnen med fet text så kommer du till deras sida när dom var lika gamla som Zira


















För den som bor i och runt Halmstad.....lite info


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck