Sidor

fredag 15 maj 2015

Snåla jag


Jag har varit snål med inläggen sedan bebisarna blev 4 veckor. Men som jag har skrivit tidigare så vill tiden inte riktigt räcka till. Här är fullt upp från morgon till kväll. Bebisarna har haft besök från sina familjer.
Utöver det så ska ju dom ha sitt från mig också, vilket för tillfället mest är kolla dom och torka rumpor. Nu har dom kommit igång med maten riktigt och därmed går dom nu...ALLA...på toa själva. Även om jag lägger dom på toan när jag hör att dom är nödiga så fixar dom det alltså själva. Och jag kan nog påstå att dom mer eller mindre är rumsrena nu. Mini fortsätter att tvätta dom, även om mammorna inte brukar det när ungarna börjar äta själva....och alltså bajsar som att dom vore vuxna. Varför hon ska vara så bestämd med det vet jag inte. Och hon tvättar dom lite var som helst vilket innebär att jag får torka deras golvyta flera gånger om dagen.
 
Jag har försökt att låta dom få komma ut i vardagsrummet nu, och dom vill. Dom är verkligen jättenyfikna. Men så är det ju det där med att dom har en mamma. Och som alla "vanliga" mammor så har Mini säkert svårt att släppa taget om dom och förstå att dom kan det mesta själva nu. För dom hinner inte vara på fri golvyta många minuter förrän jag ser att Mini blir stressad....så jag lägger tillbaka dom.  Får passa på att låta dom komma ut när Mini är i rastgården. Men där är hon inte så länge. Men det släpper nog snart och hon låter dom komma ut mer fritt. MEN...Jag måste säga att jag är jättestolt över henne när det kommer främmande som vill leka och kela med dom små. Hon protesterar inte det minsta, protester kommer alltså bara när dom är ute
 
I dagens inlägg är det bilder som jag har tagit idag. Och filmen är från i måndags som jag tänkte lagt ut men inte hunnit än. På filmen är allting bortplockat då jag hade ökat deras utrymme och städat hos dom. Gissa om dom gillade läget :)
 
 
Först ut Oscar som är på bushumör. Och som jag idag fick bada hela bakdelen då han satte sig ner i bajset efter sitt toabesök. Kan lova att det luktar inte rosor här för tillfället.
 


 
 
 
Klättrar gör dom alla och på bilden visar Oscar upp sig


 
 
 
 
 
Gissa vem?? Simba så klart!! När han väl är vaken så är han aktiv som bara den

 
 
 
 
Leo, även han på bushumör



 
 
Zira och Kiara ser väldigt oskyldiga ut...för att sekunden efter mäta sig om vem som är starkast.
 

 
 
 
Här kan man snacka om oskyldig. Men skenet bedrar, jag lovar.


 
 
 
Simba sover medan Oskar och Kiara busar




Så här ser deras boende ut nu.
 


*

1 kommentar:

  1. Jösses. De blir bara sötare och sötare. Nåja det är inte så länge kvar tills jag kan gosa lite

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck