Sidor

torsdag 6 oktober 2016

Ziras bebisar 12 veckor

Jaha, då var det dax att säga farväl till  mina små guldklimpar. Jag har haft 12 underbara veckor med dom. Det är veckor som har gått fantastiskt bra utom några egentliga problem. Det största problemet var ju när dom fick sitt första vaccin och reagerade på det. Just det, och så Bianca. Men det finns inget som visar att hon har några men efter det och vad som egentligen hände kommer ju för alltid att vara en gåta. Men jag tror och kommer alltid att tro att det var en allergisk reaktion på mjölkersättningen.

Pandora och Cordelia hämtas under dagen och Linus hämtas ikväll. Pan och Callisto åker med till Norrköping i morgon där dom blir hämtade av sina nya familjer. Och även Bianca åker med, iallafall en liten bit, hon åker med till Huskvarna. Hon blev tingad igår kväll när dom var här och kikade på henne. Sonen är ju allergisk så dom ville se om det blev någon reaktion vilket det inte blev. Vi har också kommit överens om att OM han skulle visa någon reaktion inom 2 veckor så tar jag tillbaka henne

Jag kommer alltid att komma ihåg denna kullen som min rekordkull. Jag brukar ha stora bebisar i mina kullar men när det gäller denna så blir jag lika förvånad varje veckas vägning dom sista veckorna. Alla ungarna har verkligen varit något alldeles extra, supermysiga hela högen. Och jag kommer att sakna dom hela högen.

Och här kommer veckans vikt. Och visst blev det så att Pan tog rekordet av alla mina ungar någonsin. Och faktiskt är det lite roligt. Förra "rekordhållaren" var ju Clint Eastwood. Han föddes 2008 och när han var 12 veckor vägde han 2008g. Pan är ju född i år (så klart) alltså 2016 och det är vad han väger idag när han är 12 veckor 2016g. Helt fantastiskt
Pan 2016g +186g
Pandora 1596g +183g
Bianca 1752g 181g
Cordelia 1820g +289g
Linus 1924g +164g
Callisto 1914g +191g

Hela gänget samlat igen. Tråkigt att jag inte fick någon skärpa på bilden. Men glad iallafall att dom är tillsammans. Alla bilderna har jag fuskat med och tagit i tisdags. För jag har ingen tid för det idag och risken hade varit att det inte kom några bilder alls.

Callisto, Pandora, Pan, Cordelia, Bianca och Linus tackar er alla för att ni har följ oss dessa veckor. Nu ska vi vidare och förgylla livet hos våra nya betjänter. (usch, nu blev jag tårögd)




Klicka som vanligt på någon bild för att komma till deras sidor med bilder

Pan nyfödd och 12 veckor






Pandora nyfödd och 12 veckor






Bianca nyfödd och 12 veckor






Cordelia nyfödd och 12 veckor






Linus nyfödd och 12 veckor






Callisto nyfödd och 12 veckor






Mamma Zira



1 kommentar:

  1. Sötnosarna.. Fick äran att träffa dem två gånger... så vackra

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck