Sidor

tisdag 4 oktober 2016

Underbart!

Visst är livet helt underbart emellanåt. För tillfället mår jag så otroligt bra i kroppen så jag nästan blir rädd. Jag tror att värktabletterna som jag fick även hjälper mot min andra värk som jag har dragit med i flera år. Det som är tråkigt är att jag inte blev erbjuden dessa tidigare. Tänk så mycket jag hade sluppit missa denna sommaren. Men men. Nu njuter jag iallafall så mycket jag bara kan. Och kan ni tänka er, jag tog till och med en liten svängom i köket. Mina danspartners var bebisarna som jag plockade upp en efter en. Och bara en åt gången, dom är tunga nu dom så liven.

Det jag kommer att sakna mest när dom flyttar är våra morgonstunder. När vi bäddar. För alltid när vi är klara så lägger jag mig ner och busar lite med dom. Alla är uppe med mig. Medan vi busar så hör jag bara ett mullrande i rummet. 6 bebisar som spinner så högt dom bara kan. En efter en lägger dom sig ner för att istället för bus få gos. Pan är alltid den som lägger sig nära mig på rygg. Då ska jag klia honom under hakan och klappa gott på magen. Och han spinner och njuter max. Bianca brukar ligga cirka 10 cm ifrån, även hon ligger på rygg och tittar på mig liksom
-Är det min tur snart?
Callisto ligger strax ovanför mitt huvud, i vanlig ordning ska han tvätta sig innan han somnar. 8 av 10 gånger kan han somna mitt i tvättandet, sittande. Linus har placerat sig på mina lår, ligger tvärs över mig. Cordelia och Pandora ligger på täcket på den andra sängen men ändå nära mig. Och jag ligger kvar tills jag nästan själv somnar, vill inte gå iväg. Men när jag väl gör det så går det inte många sekunder innan dom kommer efter mig, en efter en. Härliga underbara ungar.

I morse fick dom inte komma ut. För det var minus 3. Inte kallt egentligen men jag vill inte riskera att dom blir sjuka så här innan flytt. Dom får komma ut senare i eftermiddag. För som det ser ut nu blir det fint. Solen skiner och det är klarblå himmel. Då dom inte fick komma ut fotade jag inomhus i morse. Innan jag städade och innan jag hade morgonrutinen med dom som innebär ta bort all smuts ur nära och ögon. Men det bjuder jag på idag, likaså att det är sand och annat runtomkring. Bjuder även på att det är dåliga bilder. Att ta med blixt inne blir nästan alltid fel.


Pandora och Cornelia, alltid tillsammans. Älskar att vara uppe på vägghyllorna






Även Pan gillar hyllorna






Här var jag tvungen att ta en extra titt, Pan eller Bianca. Dom är ju rätt så lika om man säger så. Och det är Bianca.







Callisto och Linus undersöker transporten som Pan och Callisto ska åka i på fredag.







Cordelia börjar bli trött





Pan








Denna lådan älskar dom att leka i. På dessa foton är det Pan som är inne där. Lådorna är även bra att bita i för jag gissar på att det kliar i tänderna.













1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck