Sidor

tisdag 24 juni 2014

3 nätter kvar

Jahapp....Så har vi alltså 3 nätter kvar att sova i denna lägenheten. Längtar mig sjuk efter min egna säng men redan på fredag kväll kommer jag att få krypa ner i den.  Och idag så är det sista dagen som vi har internet och telefon, det stängs av vid midnatt.

Redan helgen som var började tiden sega sig fram. Har ju ingenting att göra, lagar inte ens mat för denna veckan äter vi hos mamma. Att åka runt och hälsa på hos någon känns inte heller så bra, är helt enkelt för rastlös. Benny får sin tid till att gå lite snabbare, han är ute och slappnar av med att spela golf. Det enda som jag gör är att jaga runt på Lillan & Mini och pilla på dom. Nu i  veckan så hade dom premiär ute med sele. Och det gick bra även om dom hade magen i backen i början. Tror inte det blir svårt att få dom att gå i sele när vi har flyttat. Har dessutom en hel del planer surrandes i huvudet så att dom kan gå fria ute i trädgården när vi är med. Noop, ingen rastgård. Vad får ni se senare.

Och detta bliv väl kan jag gissa mitt sista inlägg nu på ett tag. Vet inte när vi får internet uppkopplat men det lär ni ju veta ;)







1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck