Sidor

torsdag 5 juni 2014

Nedräkningen!!!

Nedräkningen för flytten har börjat. Den 17:de juni så ska Benny lasta våra saker och så åker dom iväg till Spanien. Om 3 veckor så lyfter vi. Jag toklängtar verkligen. Nu går ju tiden lite långsamt för mig för allting är ju fixat och klart av det som jag ska göra. Men jag behöver också ta det lugnt och återhämta mig för det har varit mycket. Har varit fruktansvärt trött dom sista 3 dagarna och har nästan sovit mig igenom dom. Men nu känner jag mig alert igen och vill gärna göra något men jag vet inte vad.

Vi har 2 besök "bokade" hos oss i Spanien. Först kommer Michaela och barnbarnen den 18 juli och stannar till den 28:de. Michaela fyller ju 30 år den 1 juli så denna resan är vår 30-årspresent till henne. Sen så kommer brorsan Nenads dotter Josefin den 25 juli och stannar till den 3 augusti. Michaela och barnbarnen ska bo i huset vi hyrde när vi var där nu i maj, Josse ska bo hos oss. Skönt också för Michaela att få vara ensam, blir liksom lite mer semester för henne än att hon ska ha mig och Benny i hasorna hela tiden.....blir lite friare för oss alla. Och det är ju bara 4-5 hus emellan :) Finns än till gäst som kommer eventuellt i augusti (hemlig gäst tills vidare) Så det blir fullt upp där nere.

Jag har lite problem med hur man gör anmälningarna för utställningarna utomlands. Får inte riktigt svar på mina frågor så jag får väl ringa till Sverak nästa vecka. Måste fixa det innan flytten. Vet ju inte när jag har tillgång till internet där...beror ju på hur lång tid det tar för dom att koppla upp internet till oss. Har också bestämt mig för att jag är med i WCF bara året ut, sen går även jag över med mitt namn och stamnamn till Sverak....eller om det nu blir en klubb i Spanien. Äsch....bäst att sluta blogga nu....jag bara svamlar............


Längtar







Och jag har bestämt att Lillan & Mini också längtar


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck