Sidor

fredag 13 juni 2014

Nya bilder

Idag blir det lite nya bilder på Lillan och Mini igen. Det är väldigt mycket fokus på dom här hemma just nu...Och det har det väl varit ända sedan vi kom hem från Spanien då dom hela tiden ska vara med mig överallt...Ja, dom är efter Benny också. Lillan har ju blivit så otroligt kelen. Mini är fortfarande ett äkta busfrö och försöker få med Lillan på upptåg. Lillan hänger på och dom springer fram och tillbaka över all den nya ytan som dom har fått och dom spinner loss så det nästan kommer rök ur tassarna. Trodde att dom kanske skulle tycka det var jobbigt, men dom visar iallafall inte att dom tycker det.

Idag har jag plockat ner köksgardinerna och lämnat dom till köparen. Och så har jag putsat alla fönster. Det var inte roligt alls...för det är ju något som får min värk att öka jättemycket. Igår höll jag på med lite kartonger och på kvällen kunde jag knappt lyfta armarna på grund av värken i axlarna. Men jag tog det lite lugnt också. Var hemma hos brorsan Nenad och hälsade på då båda hans döttrar, Alexandra och Josephine var på besök då brorsan Darkos dotter Jennifer tar studenten. Vi avböjde att vara på den, visste ju inte om vi var kvar här i Sverige idag...vilket vi är. Men det spelar ingen roll, fokusen ska läggas på Jennifer och jag vet ju hur det hade varit om jag och Benny hade varit med idag.....massa prat om Spanien.

Lillan. Och äntligen fick jag några bilder på henne där hon inte kisar med ögonen













Mini










Grattis Jennifer till studenten. Med på bild är Josephine








Kommer ni ihåg att Oliver fick en son förra året och jag blev gammelfaster? Detta är sonen Elwin som fyllde 1 år i mars. Bilden tagen härom dagen av hans mormor




Gladfis






Ja, han har haft vattenkoppor...men lika glad för det :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck