Sidor

måndag 9 juni 2014

Lillan & Mini

Finns inte så mycket annat att blogga om för tillfället än Lillan & Mini och så flytten till Spanien. När det gäller tjejerna så har dom kommit in i en fällperiod, inget ovanligt alls då det ju är juni. Så idag har jag tagit en blöt frottéhandduk och gnuggat lite i pälsen så att det mesta har följt med. Får göra det någon dag till.

Igår var vi och köpte in en luftmadrass. Allting åker ju iväg nästa tisdag och så även vår dubbelsäng. Har ju i och för sig sängen som var i gästrummet tidigare och den är bred. Men jag klarar inte av att sova nätt intill och vi ska ju vara här ytterligare några nätter så det inhandlades alltså en luftmadrass, bred som bara den och man får lätt plats med 2 i den också. Sängen som stod i gästrummet innan ska hämtas på torsdagen (vi åker på fredagen)
Måste kolla med mamma om hon har någon extra kaffebryggare för jag ska ju ha med perkulatorn när allt ska ner. Blev lite jobbigt det här med att det som jag verkligen behöver ska med....men men....det gäller sen bara 10 dagar så vi får bita ihop.
Testade också en av vaccumpåsarna till den ena bäddmadrassen. Som sagt.....guld värt när man ska spara på utrymmet.



Lillan








Mini









Luftmadrassen och tjock bäddmadrass i påsen....får plats i en kartong nu + diverse annat får också plats.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck