Sidor

söndag 15 juni 2014

Det är dax

Det blev lite ändringar igår. Istället för att våra saker ska åka ner till Spanien på tisdag åker dom i morgon istället. Gör mig absolut ingenting, allting är ju färdigpackat...nästan. Detta blir mitt sista inlägg på väldigt länge, vet ju inte när jag får tillgång till internet där nere. Och datorn ska packas ner nu under förmiddagen. Det har varit rätt så tomt här nu ett tag, men nu blir det liksom ännu tommare. Sista hurran med perkulatorn nu i morse. Har fått köpa pulverkaffe och cappuccino....det får duga dom resterande dagarna här. Upp och låna täcke och kuddar av mamma för vårt ska ju med ner. Nästa vecka på torsdag ska allt upp till mamma som finns här, det som vi kommer att använda nu under tiden och som jag inte har planer att ta med mig.

Det är verkligen nervöst i min mage nu. Inte för själva flytten och allt som har med den att göra, men jag känner redan nu av resfebern och framför allt resan med katterna och hur dom kommer att klara själva resan. I mitt handbagage har jag med mig en toa och kattsand i en påse. Känner ju mina katter och kommer att höra ifall att dom behöver gå på toa. Inte alls troligt att dom gör det, dom kommer ju att få lugnande och jag tror att dom kommer att sova hela resan. Men deras låda och det kommer att vara det första jag packar upp när vi kommer fram så att dom kan gå på toa. Har också våtservetter ifall det skulle hända en olycka i transporten. Fick också igår veta att våra saker kommer att vara i huset när vi kommer dit. John är så snäll så han tar dit dom, han har ju nyckel till huset. Våra nie-nummer är också klara, skönt.....Telefonen här hemma kommer att stängas av den 25 juni och efter det kommer ni inte kunna nå oss varken på mobil eller hemnummer. Vårt nummer i Spanien meddelar jag så snart vi har fått det. Jag kommer inte att ha tillgång till mail eller något annat.....så det kommer att vara orsaken till att jag inte svarar.

Så mina vänner. Tack för alla lyckönskningar och "hurrarop" Tack även till er som inte trodde att jag skulle klara detta...har sporrat mig extra mycket vilket jag säkert behövde. Vi hörs av senare igen. Kram till er alla.



Lillan och Mini kollar så allt går rätt till och att även deras saker är packade.





Där jag är, där är även mina små älsklingar




Matte lagar mat och Mini undrar om det finns något till henne





1 kommentar:

  1. Ska bli spännande att höra om dina vidare äventyr i Spanien :) Lycka till i massor!
    Kram
    Malin

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck