Sidor

söndag 13 november 2011

Planering inredning

Det snurrar runt i huvudet på mig riktigt nu...mer än vanligt. Jag har massor av idéer som jag vill förverkliga, och det kommer. Det är ju bara det att jag skulle vilja ha gjort det redan helst igår...

Jag har ju aldrig varit mycket för att handla för mig själv, alltså kläder, smink och ja, allt sådant som man kan behöva. När jag väl köper kläder så köper jag aldrig några dyra märkeskläder. I och för sig så har jag det sista halvåret varit tvungen att köpa lite nytt då allt jag har bara hänger på mig...men det har inte varit mycket. Jag lägger inga pengar på sprit eller fester då det inte intresserar mig det minsta. Jag är inte ute och reser...fast det beror mest på att jag inte orkar på grund av värken...kattvakt skulle jag inte ha problem med att ordna. Istället så köper jag något till mitt hem där jag gillar att gå och pyssla, och det har jag alltid gjort. Det är inget som har "växt fram" eller något som har kommit med åldern utan jag har alltid varit sådan. Jag handlar hellre till mitt hem, och sedan mina katter kom in i mitt liv så har det blivit mycket till dom.

För stunden så är det VÄLDIGT mycket mitt hem. Idag har jag beställt lite nytt på nätet. Ljusrampen som jag ska göra har tagit form mer och mer, jag vet precis hur det ska vara. Fast det är ingen mening att skriva ner det för det blir bara krångligt. Bilder kommer istället när det blir klart....förhoppningsvis till nästa helg.
Detta är iallafall vad jag har beställt idag.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck