Sidor

måndag 7 november 2011

Inredning med soffan

Soffan som vi hade till salu blev hämtad igår eftermiddag, och idag kom den nya. Men igår kväll var det inte så bra. Kanske hade det varit bra att läsa lite m saker som man köper på nätet INNAN man köper dom, i det här fallet soffan. Nu när det blev tomt så kunde man planera lite inför den som skulle komma. Visste inte hur bred den var så jag gick ut på nätet för att kolla. Attans....inte så bra. Hela 380 var den bred. Och vi som ville ha mindre så att det blev mera plats här.

Jaja, det var inget att göra åt, soffan var på väg redan. Men då vi inte kunde ha den där vi hade tänkt var det bara att dra ner allt som fanns här och möblera om. Med tanke på alla sladdar som finns/fanns till biosystemet så blev det inte av att vi satte upp det igen. Fast det har väl egentligen inte att göra med alla sladdar. Men det kändes så onödigt då vi ändå aldrig har på det, kanske 1 gång...varannan månad. När soffan väl var här så var det dax att få ihop allt.

Och jag är så supernöjd. Väl på plats så blev den inte så stor ändå. I och med att den går att placera intill väggen så blev hela rummet mycket större än det var innan iallafall. Och katterna fick ett eget hörn med sina möbler. Fast det blir nog inte att dom är så mycket i sin klös, inte på ett tag då dom har fått en ny favorit att ligga i...soffan... Dom har vräkt sig i den och sovit som små grisar hela eftermiddagen, annars brukar dom vara i klösen eller under bordet. Var lite orolig att dom skulle börja klösa då soffan är av tyg men det var ingen av dom som gjorde det...inte ens kattungarna. Duktiga kizzar. Tyget/gardinen som jag satte upp i sovrummet gillade jag mycket så den ena väggen i vardagsrummet fick också ett sådant upplägg. Snabbt, smidigt och så kan jag byta när lusten faller på. Ska dock ha dit 1 eller 2 längder till då jag känner att jag vill ha lite vågigt på den väggen. Även när det gäller gardinerna som hänger så här utmed väggen har katterna inte rört det. 




1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck