Sidor

lördag 30 december 2017

Snart slut!

Då är detta året snart slut. Och jag kommer lätt att kunna lägga det bakom mig. Har varit ett skitår på flera olika plan. Året då min lillebror Nenad fick cancer. Visserligen finns ingenting av den kvar i hans kropp just denna dagen, men han är inte friskförklarad från den än. Jag fick som ni kanske minns låta Phoebe somna in då hon blev akut dålig när hennes bebisar var 9 dagar. Jag fick kämpa med hennes bebisar och senare även med Ziras då alla var sjuka. Jag själv har varit sjuk i influensa som satte sig kraftigt, i dagsläget har det kommit tillbaka...igen. Men det har ju faktiskt inte bara varit skit.

Phoebe fick ju kanonfina bebisar och av Ziras 8 bebisar klarade sig 6, även dom kanonfina. Sen ska vi ju inte glömma bebisarna som Zira fick i mars,  där blev det ju 5 kanonfina bebisar.  I och med alla dessa bebisar så har jag fått träffa många nya härliga människor. Förutom en som jag tokångrar att jag sålde kattunge till. Men det är smällar som man får ta. Jag hoppas iallafall att han har det bra. Och just nu har jag ju 2 bebisar, mamman är ju Miranda. Dock bor dom inte hos mig utan fodervärd. Det allra bästa, vill jag nog ändå påstå är att Sarah har kommit in i mitt liv. Jag är så glad och tacksam för att hon har fått flytta hem till mig.

I slutet av juni så blev Tussen kastrerad. Det var det bästa för honom, efter det började han gå upp i vikt och är nu lite rundare och gladare. Hans päls har vuxit ut jättebra med tanke på att jag rakade ner honom samtidigt som kastreringen. Jag håller efter hans päls minutiöst, borstar varje dag för att han inte ska få tovor igen. Zira kastrerades också i mitten av oktober. Även hon har blivit mycket gladare och rundare. Tussen och Zira kommer att få bo kvar hos mig fast dom är kastrerade. Sarah är som dom flesta tonåringar. Urvuxen och väldigt väldigt busig. Både Tussen och Zira är ju så otroligt sociala och ska vara med. Men Sarah, hon är snäppet "värre".

Jag funderar mer och mer...på allvar, att behålla  hanen  som Miranda har fått. Jag tycker att han är så otroligt fin, älskar hans profil. Ser ut att bli en stor och fin grabb. Men det är inget beslut som är taget än. Måste fundera lite till.


Min underbara pojk Tussen











Zira, är tokig i henne. Älskar henne så otroligt mycket










Mitt älskade yrväder. Äkta kärlek









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck