Sidor

tisdag 12 december 2017

Snökaos, mitt växthus

Jävla skit alltså. Igår skrev jag att det är så vackert med snö. Och det är det!! Men inte i dessa mängder. Och inte när saker blir förstörda. Jag kan glömma alla mina planer för växthuset till våren och sommaren. Det har snön sett till. I morse när jag kom ut mötte mig ett raserat växthus och jag blev jätteledsen. Men, nu är det ju som det är, går inte att rädda.

Igår så sopades all snön bort från taket. Men redan igår kväll började det snöa och jag antar att det har snöat hela natten för det har kommit mycket. Och det var tung snö. Växthuset har gått av. Och då är det inte ens i mitten som man skulle kunna tro. Så idag har jag lite att göra, måste tömma växthuset på allt som jag har satt ut där. Blir ju förstört annars. Fan alltså, så tråkigt. Vi som har förankrat det och gjort det tåligt för starka vindar så det inte skulle blåsa bort. Men trodde väl aldrig att det skulle gå av så. Tycker ju att det skulle tåla snön. För inte är det väl meningen att om man har växthus att man måste ut och sopa bort snö var och varannan timme...hela vintern!!!!







Dom första bilderna tog jag tidigt på morgonen, kl 05.00. Och hade absolut inga tankar på att gå ut så tidigt för att göra något. Ville vänta tills det blev lite ljusare. Men fick ta mig ut ändå när det fortfarande var mörkt, för det blev ju bara värre. Efter att ha tagit bort snön från taket var det värre än det såg ut. Ut med alla sakerna som jag hade där. Och Benny fick lägga dit stöd för att det inte skulle rasa helt. Han fixade lite men det går inte att göra så mycket mer för tillfället. Får se senare om det går att återställa det någorlunda iallafall. Sen var det bara att sätta igång och skotta snö, tog nästan 3 timmar, det var så mycket och så tungt.






1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck