Sidor

söndag 1 oktober 2017

Ziras bebisar 10 veckor

Idag är det tomt här. Bara Ziras bebisar kvar här hemma. Damon var den sista av Phoebes bebisar att flytta och det gjorde han igår. Och det känns i hjärtat ska ni veta. Phoebes bebisar är dom jobbigaste jag har varit med om att flytta, jag kan inte ens förklara. Det blev tomt redan i onsdags när tjejerna flyttade. Jag har fått rapporter från alla och det har funkat bra både med resor och att komma till det nya hemmet.

Ziras bebisar har under veckan som gått blivit mycket busigare och mycket gosigare. Gosiga var dom innan också ju, men mer nu. Tror det beror på att Zira håller på att avvänja dom med att dia. Kanske dom får ligga hos henne 5 minuter om dagen. Dom försöker men får sig en utskällning. Marcellus brukar sticka in under henne när hon går och ta tag i en tutte och så suttar han gående, han vill verkligen ha ut dom sista dropparna.
Hayley är emellanåt näst intill omöjlig, ska vara uppe i ansiktet emellanåt och då trycker hon sitt egna ansikte mot mig. Blir lite jobbigt när jag sitter vid datorn, sätter ner henne massor av gånger men hon är uppe lika snabbt igen.

Jag har under denna veckan haft 2 incidenter, den första var riktigt jobbig. Nicko hade fått av sig halsbandet. Och jag lovar, jag har inte en susning om vem som är vem om han inte har det på sig. Nu var det panik på riktigt. Hans blivande familj måste ju få rätt pojke. Hur mycket jag än jämförde dom, kollade bilder och så vidare, gick det inte. Så jag satte halsbandet på en av dom som jag då trodde var Nicko. Alltså, vilket liv det blev. Det krånglades och ungen blev stel som en pinne. Och jag fattade direkt vad som var felet...det var fel unge. Det var Elijah som inte alls var van vid halsband. Så, tog av det och satte det på den andra röda ungen som ju då är Nicko. Absolut inga problem, var som att det inte var där på honom. Bara några dagar senare hände det  igen. Gissar på att det lossnar när dom leker. Givetvis satte jag halsbandet på fel unge igen och samma sak hände. Så även om jag inte ser skillnad på dom så vet jag ju att bara Nicko går med på att ha det medan Elijah blir stel. Jag tycker ju att det borde ha blivit något mer påtagligt om vem som är vem nu när dom är 10 veckor. Har ju haft ungar som är kanonlika tidigare. Men det har alltid varit något som vid denna åldern har gjort att jag har sett vem som är vem ändå. Dom som har sett dessa live vet precis vad jag menar.

Vi har en tungviktare i gänget och det är Nicko. Hayley, Elijah och Marcellus är dom som under denna veckan har blivit mycket mer aktiva än tidigare, det syns också på deras viktuppgång. Springer av sig mycket. Nicko är också väldigt aktiv, men inte alls lika mycket, fortfarande en liten trötter. Josh har gått upp kanonbra och alltså, han blir bara finare och finare för varje dag som går. Har ändrat sig mycket nu när han har fyllt på sig lite. Becka haltar inte alls längre och rör sig obehindrat, hoppar högt och lågt och ger mig hjärtattack varje gång. Man blir ju extra fjantig med just henne. Måste ju säga att jag älskar hennes ögonfärg. Hon är den som har bäst ögon och just ögonfärg. Har utvecklats  mest på henne.
Vikterna denna veckan och veckans viktuppgång är
Niklaus 1423g +137g
Hayley 1237g +31g
Elijah 1337g +77g
Marcellus 1311g +80g
Joshua 1220g +110g
Rebekah 1115g +108g

Det blev en hel del bilder idag igen. Jag lägger ut några här och skickar så som jag har gjort senaste tiden resten av bilderna till dom blivande familjena




Nicko (tog av honom halsbandet)








Hayley








Elijah








Marcellus








Josh








Becka





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck