Sidor

måndag 9 oktober 2017

Tjo och stim

Dammsuga, svabba golv, bädda, mocka!!! Det går inte att göra något av det själv, alltid är det någon av ungarna som är med och ska hjälpa till. Nu stänger jag dörren till sovrummet så jag kan bädda klart utan en massa huliganungar som springer fram och tillbaka, över och under. När jag ska dammsuga och svabba golvet får jag öppna upp till rastgården. Men trots det kommer en del av dom och ska vara med. Nicko och Elijah håller koll på tvättmaskinen så allt blir rent. Becka håller koll på toarullarna inne på toan så dom inte tar slut. Vilket dom gör rätt så snabbt om hon får tag på någon. Hayley leker följa John, där jag är där är hon. Att sitta vid datorn innebär att jag får plocka ner Josh och Hayley stup i kvarten, dom vill gärna hjälpa till att skriva några rader. Är ju en del som har fått hemliga meddelanden på PM då jag har en viss förmåga att glömma lägga ner locket. Marcellus plockar hela tiden fram leksaker, gärna dom jag precis lägger i korgen. OCH så ska vi inte glömma. Ytterdörren. Jisses, vad snabba dom är. Idag var det värsta gången. Kom en och ville prata lägenheten som står tom och jag pratade med honom ute, alltså med stängd dörr. När jag öppnade sprang det ut 6 ungar, på samma gång. Det var som att dom hade raketer i rumpan. Och att få in alla på en gång går bara inte. Jag la dom i linnet (som jag brukar om jag ska ta flera på en gång) men dom hoppade ut lika fort igen. Snacka om att jag hade panik. Jag buade, klappade händerna, klampade med foten....nädå, dom brydde sig inte ett skvatt. Och innan jag fick in alla, tog mig minst 5 minuter så var jag genomsvettig. Jag har haft ungar som har stått vid dörren när främmande har kommit eller varit på väg hem. Men aldrig att dom har försökt smita en enda gång. Det gör dessa. Så fort dom får chansen.

Idag bokade jag tid för Zira och kastrering vilket kommer att bli på onsdag nästa vecka. Känner inte alls någon ånger inför det denna gången. Hon är värd att få leva sitt liv utan mer ungar framöver och allt vad det innebär, hon ska, precis som Tussen, få leva ett lyxliv här hemma. Så jag antar att jag kommer att ha en uppfödning med kastrater. Nädå, jag har ju Sarah som jag har stora planer för. Fast inga ungar förrän om minst 1 år. Jag ska ha semester, det har varit 3 tuffa månader för mig. Jag har även anmält Sarah till utställningen i Vårgårda den 12/11.

Tog lite bilder idag  när dom var ute igen. Någon bild på Marcellus blev det inte, han bara busade hela tiden och bilderna blev suddiga

Josh 





-Ville du något? Hayley ser undrande ut






Fundersam Hayley 





Överallt och ingenstans, Becka är i bustagen




Inget halsband = Elijah






Nicko är fullt koncentrerad på det gula lövet






Spännande med fåglar utanför men svåra att se då hon har solen i ögonen






Elijah på upptäcktsfärd







-Becka, titta hit!!!




-Ja, vad vill du?





Hayley börjar bli lite trött






Nicko tar sig en tupplur






Tjejerna har egentid med pappa








Mamma Zira är mest intresserad av att titta upp i taket och löven som rör sig







Kärlek

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck