Sidor

onsdag 3 februari 2016

Spegel, spegel

på väggen....sorry...sängen där -säg, vem som skönast i landet är?
-Det är du Prue...nej jag menar Piper...eller menar jag Phoebe? Äsch, ni är lika sköna och vackra alla tre (om matte får bestämma) Jag kan lova er att jag hade lätt kunnat behålla dom alla. Men det fattar jag ju att det inte går. Därför känns det extra bra att jag iallafall får behålla Phoebe här hemma. Visserligen har jag Zira efter Mini och skulle inte behålla någon då Mini är mamman och det räcker med 1 som går vidare med dom linjerna. Men vad gör man om hjärtat säger något helt annat? Eller om mannen säger något annat? Han tycker ju att hon också ska flytta. Men lyssnar jag? Noop!!!! Och just nu känns det alldeles extra bra att Phoebe stannar. För idag blev Mini tingad. Hon kommer att flytta i samma veva som Prue och Piper. Och det känns  i hjärtat ska jag be om att få tala om. Det känns som om någon har tagit tag i hjärtat och vrider om riktigt illa. Men här tänker jag ju på Mini och att hon inte trivs här. Ibland blir det så och det går inte att tvinga någon att trivas. Är extra glad att Mini kommer att gå vidare i avel. För hon är ju en superbra mamma och har gett kanonfina ungar.....Eller hur, vad tycker ni som följer mitt bloggande?

I slutet av förra veckan var jag ju iväg och köpte ramar om ni kommer ihåg det. Var då även inne och kollade i Dollar Store i Gislaved, inga stora ramar fanns ju där men väl en spegel som jag ville ha. Har letat efter en sådan mindre men inte hittat vad jag letat efter. Men här fanns det en i precis lagom storlek och kostade bara 60 kronor. Billigt!!! Planerna med den spegeln är att jag ska sätta en ljusslinga bakom och sen ska den upp i bokhyllan. Ja, alltså den ena sidan där jag har ett lite större/högre utrymme. Fast innan jag ska fixa det (till helgen) tänkte jag fota bebisarna på spegeln. Gick bra eller????!!!! Inte så värst, spegeln var för liten för det ändamålet. Men bebisarna hade kul en liten stund iallafall. Det var mest Piper som gillade den, kanske för att hon äntligen såg en annan långhårig britt :) Något foto blev det....och givetvis lite andra foton. (många andra)


Prue
















Piper









Phoebe som inte brydde sig så värst mycket om spegeln















Bilder tagna igår eftermiddag/kväll
Här får Piper lite mammavård





Dom nya byttorna som jag köpte till dom blev godkända








Här ligger dom och nanar gott




Phoebe fick inte plats men hon tycker det är lika skönt att ligga och sova i ringen



Kunde inte låta bli, tassen såg så inbjudande ut





Samma med Piper och här fick jag några bra bilder på hur hennes tass ser ut nu.






Det som syns som typ förhårdnader är där det egentligen skulle växa klor och jag kan känna att  dom finns där. Hon har absolut inte ont av detta ifall någon undrar. Hon fungerar precis lika bra som sina syskon.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck