Sidor

lördag 20 februari 2016

Blivande cirkusprinsessa

Piper övar på sina akrobatiska hopp, hon hoppar från det ena stället till det andra. Undrar om någon skulle  anställa henne som cirkusprinsessa! nä, det var väl det jag trodde, lite för apa i henne :) Hon kanaske leker "nudda inte golv" Hur som helst är hon överallt och ingenstans. Prue och Phoebe kollar henne med stora ögon. Men ingen av dom har apat efter, inte än. Prue flyttar ju under dagen så hon hinner inte lära sig, inte av Piper. Men jag slår vad om att hon kommer på dom konsterna själv.

Faktum är att jag har insett att det är ingen idé att hålla på att banna och plocka ner dom var och varannan minut, dom är uppe strax efter igen. Så jag har gett upp för längesedan. Alla mina katter har ju varit uppe på diskbänken, dom har varit nyfikna på vad som finns där. Och finns det inget där som dom kan äta eller dricka, inte ens en liten leksak, ja då hoppar dom ner. Och efter att tag så slutar dom självmant, det har iallafall mina gjort. Av och till kan Lillan och Zira hoppa upp men det är dom gånger som dom känner att jag håller på att tina upp kött. En av gångerna, Zira var inte mer än 6-7 månader, så hade jag frysta kycklingfiléer uppe. Det var en förpackning på 2kg. Men Zira lyckades minsann ta ett tag i påsen och lyfta upp det för att gå till kanten av diskbänken och hoppa ner. Blev ju en jätteduns då kycklingen kom först och Zira sprang iväg för att hon blev rädd men kom tillbaka bara efter några sekunder och försökte bryta upp förpackningen. Jag såg det hela och tog inte upp den direkt, ville helt enkelt se vad som hände. Hade jag inte tagit den ifrån henne till slut så hade hon lyckats bryta upp allt, bara för att få tag på kycklingen.

Tidigare imorse fick dom vara ute på altanen en stund. Men ingen av dom ville in igen. Hmmm, jag ville ju stänga, det började bli kallt. Det var bara att ta fram laserpekaren, då kom dom springande alla och jag kunde stänga. Och igår fick jag hjärtat i halsgropen när jag kom hem och öppnade ytterdörren. Prue kom springande och stannade inte som hon brukar, hon fortsatte ut på trappen. Fast hon sprang in lika snabbt igen då hon insåg att hon inte visste var hon befann sig. Så jag slapp jaga kattunge :)


Duktiga Piper balanserar på stolsryggen, precis som Mini och Zira gjorde/gör. 



Och där va hon iväg över till diskbänken




Nomnomnom. Jag ska gömma dom alla så dom får bo kvar här











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck