Sidor

torsdag 11 februari 2016

Lillan 6 veckor

Ja, vad säger man? Hur mycket jag än hoppades och önskade så är det så att Lillan går tom. Skrev ju om det förra helgen också. Visst, hon har gått upp ytterligare några gram,, rätt så många till och med, sedan förra veckan, men någon bebis är där inte. Kan tänka mig att hon går tom mycket på grund av att hon har gått på piller i 2½ år. Och jag planerade ju att låta henne gå ett löp  innan parning. Men på grund av att jag själv är bekväm och inte orkade lyssna på att hon löpte lät jag henne åka på parning iallafall. Nu är det bara att vänta in nästa löp. Och i och med detta så blir det inte mer skrivet om att hon ska ha bebisar...inte nu. Hur som helst (för min egna skull) Idag väger hon 4237g och har under veckan gått  upp med 207g (sammanlagt sedan parningen 405g) Hur som helst uppför hon sig fortfarande som att hon vore dräktig och går upp i vikt vilket jag tycker är helt ok. Hon behöver det (tror jag)

Häromdagen när jag satt här i köket vid datorn och kollade bilderna som jag hade tagit var det en katt uppe på bordet. Inget ovanligt, dom brukar ju vara här. Och jag tänkte inte mer på det förrän jag i ögonvrån såg att det var Piper. Jag tog snällt och bestämt ner henne på golvet. Vad gör hon då tror ni? Jo, hon protesterar för fullt. Hon blev riktigt ledsen och jag är ju som jag är...
-Klart du får vara här uppe!
Så jag tog upp henne och hon gick direkt till fönstret och kikade ut för att en stund senare somna på fönsterbrädan. Alla här hemma gillar att ligga där och jag i min tur tycker det är mysigt när dom ligger där och håller mig sällskap. Jag blir nog inte så poppis hos Pipers familj. Men än så länge bor hon ju hos mig och det är jag som bestämmer. Och nu när Piper är där så hittar även Prue upp, men än så länge sitter hon bara på stolen och tittar. Phoebe håller fortfarande nedanför.

Prue ja. Hon har sina egna nyck hon. När alla får mat så går hon ju till dom andra faten. Men hon går nästan direkt och sätter sig på "sin plats". Och där sitter hon tills hon får ett fat med mat. Och hon är störtskön när det är dax för kött. Hon sitter  då nedanför mig och öppnar munnen för att pipa om att jag är för slö. Men det kommer inte ett ljud ifrån henne. Och hon är så söt när hon sitter där. Piper och Phoebe öppnar också munnen och tycker jag ska snabba mig på lite för dom svääääälter ju. Men där kommer det lite ljud iallafall.

Syskonkärlek. Dom ligger och sover





Pipers första besök i fönstret (i måndags kväll)



Förutom fönsterbrädan är det gott att ligga och sova på bordet också. Dessutom var platsen upptagen. (Igår under dagen)




-Jag sitter här.....och väntar på maten.



Sent igår eftermiddag
Prue håller Piper sällskap och jag skulle kunna ta hur många bilder som helst. Dom låg nämligen där hela kvällen. 



-Hörru Phoebe, ska du inte komma upp till oss?




Efter lite spaning på allt som finns i fönstret såg hon det!!





-En tofs, den vill jag nog ha!




Fast det finns ju annat att kolla också.




-Bläääää matte. Sluta nu!




-Halloj syrran! Ska vi gosa lite?





Här kan man snacka om lock för örat :)




Dom nya lådorna är poppis hos dom alla, stora som små. Men dom gillar alla slags korgar.





1 kommentar:

  1. På borden och i fönstren japp, där är våra med sedan minst en vecka tillbaka. Idag blir våra 9 veckor..
    Lurvtussen du har är bara för söt..

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck