Sidor

torsdag 18 februari 2016

Klara-Färdiga-Gå

Ja, nu så har vi haft besök av "min" veterinär Ulrika. "Min" på grund av att jag i fortsättningen kommer att anlita henne. Attans vad duktig hon är. Tänker då främst på chipningen Bebisarna hann inte ens reagera, det gillas. Och att ha vetten här hemma är bland det bästa jag har gjort, alla var så avslappnade. Och direkt efter chippet så fjäskade jag med ren grädde som dom fick i belöning för att dom var så duktiga. Och direkt satte dom sig och började lapa av den, precis som om ingenting hade hänt.

Nu är dom alltså klara för sin flytt. Alla besiktningarna gick superbra, förutom bebisarna så besiktigade jag Mini som också ska flytta imorgon. Och Milla för jag ville ha en egen besiktning på henne och hon fick ett nytt chip då Ulrika inte kunde hitta den andra. Dessutom så fick Lillan ett nytt navelbråcksintyg så det hamnade på hennes nya stamtavla. Ja, Ulrika hade massor att göra, allt tog lite över 1½ timme. OCH, hon kunde inte känna några bebisar i Lillans mage. Det känns superbra att allting är gjort, riktigt kanon alltså. Fick också mail om HCM-skanning för Zira och Milla den 13 mars så nu är det bara resultatet därifrån som inväntas, sen kommer tjejerna att paras vid deras nästa löp.

Snö i rastgården var ingen direkt hit. Piper som alltid är tuff var den som kom ut sist. Och då hoppade hon mest mellan snön och dom kala fläckarna. Prue tyckte det var rätt så äckligt men hon gick ut en liten sväng, sen hoppade hon också mellan. Bara Phoebe brydde sig inte













En litet försök till rymning kanske? 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck